Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trumpetista napadený flétnistkou popsal útok: Dostal jsem kolenem, poté futrálem!

Autor: shp, simao - 
27. dubna 2015
20:59

Boj už skončil, ale vášně v žádném případě nevyhasly! Napadený trumpetista karlovarského orchestru Zdeněk Viktor promluvil o útoku své kolegyně flétnistky, kvůli kterému skončil v pracovní neschopnosti. Jeho sokyně, flétnistka Michaela Petrová, zase ukázala osudný futrál, kterým trumpetista dostal.

Nad tím, co se stalo mezi členy karlovarského orchestru, zůstává rozum stát. Zachovali se totiž jako kdokoliv, jen ne kultivovaní hudebníci hrající vážnou hudbu. Servali se skoro jako podnapilí metalisté v ráži.

Viktor televizi Nova prozradil, že při útoku nedostal jenom futrálem od flétny. „Vím, že jsem dostal kolenem. Nečekaně zezadu, což jsem vůbec nečekal. Netušil. Dostal jsem kolenem, poté ještě futrálem,“ prohlásil. Reportérovi otevřel doma jen v županu.

Jeho rivalka má ale na věc jiný názor. „Já jsem se s ním bohužel poté potkala ve dveřích, kde se najednou prudce zastavil, a já jsem do něj vrazila právě tímto inkriminovaným futrálem,“ tvrdí Petrová.

Nebála se pouzdro na flétnu ukázat. „Je to docela vypolstrovaný, takový měkký. Nedokážu si představit, že bych tím takto mohla ublížit,“ řekla TV Prima. „Je to nepříjemné hrát s někým, kdo negativně vysílá signály,“ uzavřela.

Bolí mě záda. Mám problémy s dechem. Nejsem schopný opravdu hrát,“ popsal své zranění napadený Viktor. Ten ale podle některých svědků údajně ženu provokoval.

Případ vyšetřuje jako přestupek i policie, vedení karlovarského orchestru chce s oběma hudebníky mluvit osobně. „My případ prošetřujeme prozatím jako přestupek proti občanskému soužití,“ řekla Primě Zuzana Týřová z karlovarské policie.

bersimalinecka ( 28. dubna 2015 15:07 )

tak teda prrrrrrrrrr - ve filmech vídám útoky na koule VŽDY zepředu! Co by s nima ďál vzadu.Umíš si to představit?

kukuku ( 28. dubna 2015 12:04 )

Tento je pro Tebe až moc mladý krásný a štíhlý.

ochcallis ( 28. dubna 2015 09:52 )

No jo, Pražské jaro se blíží chce to nějakou reklamu

salto ( 28. dubna 2015 09:51 )

Ještě že mu nevyrazila přední zuby, to by měl po trumpetě

pelagie ( 28. dubna 2015 09:27 )

Už jenom od pohledu vypadá jako debil ...trapák

Zobrazit celou diskusi