Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Můj soused zabiják: Senior zabodl sousedce nůž do dveří. Rušila ho

Muž zabodl své sousedce do dveří nůž
Muž zabodl své sousedce do dveří nůž  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
27. dubna 2015
14:46

Pokud s tím nepřestaneš, tak si pro tebe dojdu! Tak v Bojkovicích vyhrožoval sedmašedesátiletý senior své mladé sousedce a jako důkaz, že to myslí vážně, jí zabodl do dveří nůž. To vše kvůli tomu, že mu vadil hluk vycházející z jejího bytu.

Sedmašedesátiletý muž z Bojkovic má zřejmě rád svůj klid natolik, že nedokázal udržet nervy na uzdě a uchýlil se k drsnému vyhrožování. Rozhořčil se na svou mladou sousedku, která před čtrnácti dny začala s rekonstrukcí vedlejšího bytu. Od rána tak v domě rachotily sbíječky a kladiva a seniora to obtěžovalo.

Vyrazil proto za dělníky, kteří v bytě pracovali, a žádal je, ať si práci přes den nějakým způsobem rozvrhnou, aby nebyl rušen. Ti ale pokračovali v práci dál bez omezení.

O pár dní později se ozvala rána. Žena otevřela dveře a uviděla, že je v nich zabodnutý nůž. Soused, který od dveří zrovna odcházel, jí jen suše oznámil: „Pokud s tím nepřestaneš, tak si pro tebe dojdu!“

„Žena dostala strach. S obavami, že by se sousedovy výhrůžky mohly stát skutečností, vše oznámila na policii. Muž při výslechu vše potvrdil. Také dodal, že zabodnutý nůž ve dveřích byl jen upozornění. Policisté proto muži sdělili podezření z trestného činu nebezpečné vyhrožování. Tomu nyní hrozí až rok za mřížemi,“ potvrdila policejní mluvčí Milena Šabatová.

salto ( 28. dubna 2015 10:11 )

Takovejchdle magorů běhá po svobodě hafo - ovšem pokud někoho nezabijou, tak je to v pořádku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání