Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Válka v karlovarském orchestru: Flétnistka zmlátila trumpetistu

Zdeněk Vikor byl prý při odchodu z orchestru napaden futrálem. Útočnice Michaela Petrová ale prý jen chtěla projít dveřmi a nic se nestalo.
Zdeněk Vikor byl prý při odchodu z orchestru napaden futrálem. Útočnice Michaela Petrová ale prý jen chtěla projít dveřmi a nic se nestalo.  (Autor: Foto KSO)
Autor: et - 
26. dubna 2015
15:53

Bitka mezi muzikanty Karlovarského symfonického orchestru! Kvůli sporu o ředitele souboru mlátila flétnistka svého kolegu futrálem do zad, až skončil v nemocnici.

V hudebním souboru už vztahy vřou dlouho, ve čtvrtek vše ale vygradovalo napadením obalem na flétnu. „Dostal jsem zezadu futrálem. Odešel jsem, ale ona se znovu rozběhla a udeřila mě podruhé,“ řekl hráč na trubku a vedoucí jedné odborové organizace Zdeněk Vikor.

Skončil na neschopence a celou věc nahlásil policii. „Pan Vikor provokoval, nechtěl kolegyni pustit do dveří, jinak se nic nestalo. Mezi oběma trvá averze už roky a teď se to vyhrotilo,“ snažil se hájit útočnici Michaelu Petrovou vedoucí druhé organizace Miljo Milev. Problémy s kostrčí měl napadený prý již dříve.

Za bídnými vztahy stojí hádky o způsob vedení ředitelem Šimonem Kaňkou. Zatímco jedna skupina brojí proti jeho praktikám, druhá zase za šéfem stojí. „Situace v souboru je značně nepřehledná,“ nechtěl upřesnit spor mluvčí orchestru Lev Havlíček. Šéf Kaňka nakonec v úterý 21. dubna podal výpověď, což mohlo intenzitu sporu zesílit.

mortis69 ( 27. dubna 2015 05:29 )

Kostrč je zakončení páteře a naražená pěkně bolí

zgazda ( 27. dubna 2015 03:39 )

Kostrc!!!Tak ta mu to rvala do zad.ku

aronak ( 27. dubna 2015 00:32 )

od kdy je kostrč na zádech? Asi jsou to podprůměrní umělci, tak se chtěli nějak zviditelnit. I špatná reklama je reklama, třeba je vezmou někde jinde.

hofihofi ( 26. dubna 2015 22:47 )

Amaterka pchaaa, futralem na fletnu zaplacnes stezi mouchu, mel by to zkusit na moji cikanku, a uz by *** do hliny.

halapartna ( 26. dubna 2015 22:01 )

Možná má futrál vystužený a dá se jím zabít vola jako je Pavel, co stokrát kopíruje nějakou pičičárnu, jak mu stojí či spíše nestojí péro.. Ale i tací se mezi nimi najdou a zabít je nejde, ale šlo by to.....

Zobrazit celou diskusi