Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcery Stanislava Grosse: Od smrti táty poprvé na jevišti!

Autor: red - 
25. dubna 2015
18:06

Před několika dny pohřbily tátu a teď se snaží vrátit zpátky do života. Matka Denisky a Natálky Grossových se snaží udělat vše pro to, aby její dcery dokázaly obrovskou ztrátu překonat. V sobotu se už proto vrátily na divadelní jeviště.

Obě dcerky Stanislava Grosse společně vystupují v muzikálu Antoinetta – královna Francie v divadle Hybernia. Sobotní odpolední představení obě zvládly skvěle a bylo vidět, že na starosti aspoň na chvíli zapomněly, a z práce měly radost. Ukázalo se, že je to pro ně ta nejlepší terapie.

To potvrdila i jejich maminka Šárka. „Jsem strašně ráda, že jsem se rozhodla dcery vrátit do divadla. Dnes jsem je konečně zase viděla šťastné. Nelituji toho, ať si o tom myslí kdo chce, co chce" řekla Blesk.cz krátce po představení.

Vystoupení svých holek po celou dobu sledovala v hledišti, kde s ní doslova cloumaly emoce. Chvíli se smála, pak jí náhle při emotivních scénách vhrkly do očí slzy.

V exkluzivním vyjádření také prozradila, kde bude její manžel, expremiér Stanislav Gross, pohřben. Dočtete se v Nedělním Blesku.