Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Postřelený Slovák vezl v autě mrtvolu: Z vraždy obvinili Čecha

Tímto BMW přijel postřelený Slovák s mrtvolou v autě před nemocnici
Tímto BMW přijel postřelený Slovák s mrtvolou v autě před nemocnici  (Autor: Foto Čas.sk)
Autor: ljš - 
23. dubna 2015
09:33

S prostřeleným krkem řídil až 15 kilometrů a na sedadle vezl mrtvého kamaráda! Za hrůznou střelbou, která otřásla Slovenskem, zřejmě stojí Čech. Policie ho již zatkla.

Vražda a pokus o vraždu se odehrály minulý pátek. Přibližně v 13:45 hodin před považskobystrickou nemocnici přijelo tmavomodré BMW s českými poznávacími značkami. V autě na sedadle řidiče seděl třicetiletý Patrik z Beluše, který měl střelné poranění krku a krvácel. Pomocí troubení se zoufale snažil přivolat pomoc. Předtím ale dokázal s vážným zraněním ujet 15 kilometrů.

Na sedadle spolujezdce vedle něj leželo bezvládné tělo Erika (†40) z Považské Bystrice, kterému už lékaři nedokázali pomoci. Patrika však zřejmě zachránila rychlá první pomoc a následná operace. V současnosti je podle serveru Čas.sk v umělém spánku.

Informaci o obvinění Josefa, který má trvalé bydliště v České republice, ale dlouhodobě pobývá ve slovenské Skalici, potvrdila ve středu trenčianská krajská policejní mluvčí Elena Antalová.

Podle serveru Čas.sk stojí za brutálním činem zřejmě vyřizování účtů souvisejících s drogovou trestnou činností. Zavražděný i postřelený muž jsou totiž pro policii v tomto směru známé firmy.

 

 

lunatic ( 23. dubna 2015 11:14 )

Je škoda,že došlo k rozdělení Československa -vždyť oba národy si tak skvěle rozumí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání