Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílenec zaútočil lahví na mladou Angličanku: Krásce rozřezal obličej!

Autor: štš - 
21. dubna 2015
19:59

Nemůže se usmát, protože má od střepů děsivě rozřezaný obličej, přišla o zub a na rameni jí zůstane obří jizva. Tak dopadla anglická tanečnice Chloe Knapton (21) po útoku šílence, který ji napadl skleněnou lahví.

Chloe se pozdě večer vracela domů, když auto jedoucí před ní nedaleko Huddersfieldu zastavilo. Jeho řidič chtěl totiž ze silnice odstranit pohozený bicykl, který blokoval dopravu. Dívka vystoupila, aby mu pomohla.

V tu chvíli se však ze tmy vynořil neznámý muž a začal Chloe obtěžovat. Ta se před ním zavřela v autě, jenže on do okénka vší silou vrhl skleněnou lahev, kterou svíral v ruce. Následky byly děsivé – hluboká řezná rána na rameni a na krku, několik menších v obličeji a vyražený zub.

Když po hodině a čtvrt (!) přijela sanitka, pod Chloe byla obří kaluž krve. Okamžitě putovala na sál, kde podstoupila několik operací. „Vůbec nevím, proč na dceru zaútočil. Nemůže se teď ani usmát, protože má zjizvený obličej,“ nechápe dívčina matka.

Policie útočníka později našla a identifikovala jako Andrewa Shirese (37). Ten je teď zavřený ve vazbě a čeká na soud. Motiv jeho šíleného činu je zatím neznámý.

jerry ( 21. dubna 2015 20:10 )

A co my s tím?

dynaty ( 21. dubna 2015 20:07 )

tak se mi zdá, že těch šílenců nějak přibývá i na diskuzích

Zobrazit celou diskusi