Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tahle dvojčata mají všechno společné: I plastické operace nebo partnera!

Autor: dce - 
21. dubna 2015
18:18

Sestry Lucy a Anna DeCinque se od sebe v ničem neliší. To by u identických dvojčat bylo normální, ale tyhle dvě to opravdu přehání. Podstoupily několik absolutně stejných plastických operací, jedí stejné jídlo, a dokonce sdílí lože se stejným mužem!

Více než šest milionů korun v přepočtu utratila australská dvojčata Lucy a Anna DeCinque za plastické operace, které je měly udělat krásnějšími. A vzájemně podobnějšími. Výsledek je tak přesný, že ani počítač nedokázal odhalit rozdíl. 

Anna a Lucy spolu dělají úplně všechno – chodí na nákupy, jedí spolu (dokonce i to samé jídlo a stejně velké porce), spí v jedné posteli. Neopouští se ani na chvilku. „Vždy jsme od sebe jen pár metrů, kam jde jedna, jde i druhá,“ řekla Lucy. Přiznaly, že se každý den hádají, ale jsou to jen drobnosti, které je nikdy nerozhází na dlouho.

Dokonce spolu sdílí jednoho muže a tvrdí, že je to ideální partnerství. „Je to tak prostě jednodušší,“ uvedly. I dříve, když měly každá svého partnera, bývali to bratři nebo alespoň nejlepší přátelé. „Sdílíme všichni tři jednu postel, je to vlastně sen všech mužů mít dvě přítelkyně,“ smějí se sestry.

Když byly mladší, dělaly si ze svého okolí často legraci. „Občas jsme si prohodily partnery, když jsme se nudily.“ Nebo předstíraly, že jsou ta druhá, když se jim s někým nechtělo mluvit třeba po telefonu.

Pro první plastiku se rozhodly ve čtyřiadvaceti - inspirovala je prý Kim Kardashian, z prsou dvojek si nechaly udělat velké čtyřky. A tak to pokračovalo i u dalších operací. Dnes jsou úplně jiné než před pár lety, přesto ale stále podobné. 

djaba ( 22. dubna 2015 21:58 )

Miluji kapří ústa .Je to jak kačer Donald.

mair ( 22. dubna 2015 08:25 )

 Blesku došlo téma, takže znova kazí lidem žaludky hned zkraje dne. Jako poklona plastickému chirurgovi: Holky si fakt můžou gratulovat, šeredné jsou obě úplně stejně, operace obě nevyšly.

cipisek134 ( 22. dubna 2015 06:27 )

A i obě vypasené. vojitej hnus hned po ránu, co jsem komu udělal?

fotrpjotr ( 22. dubna 2015 05:29 )

Jsou dokonce i obě škaredé.

vosavopruz ( 21. dubna 2015 21:27 )

u homosexuálů je to jinak: nejdřív oral,pak anal a nakonec oral

Zobrazit celou diskusi