Španělská královna Letizia se obléká elegantně, po boku svého manžela často celá září. Tentokrát však vyrazila do Madridu na slavnostní předávání cen bez Filipa VI. A vzbudila rozruch.

Po boku herečky Salmy Hayek, které Letizia předávala cenu, vynikla její extra hubená postava. Letizia oblékla černé koktejlky s flitry bez ramínek, ve kterých vynikla její kostnatá záda, vystouplé lícní kosti a šlachovité paže. Královna však vypadala velmi uvolněně, zvláště při rozhovoru se Salmou Hayek, kterou doprovodila její sedmiletá dcera Valentina, všiml si Daily Mail. 

Na samotnou Letizii přitom před časem praskl v katolickém Španělsku skandál – podstoupila před svatbou s Filipem potrat a zatajila to. Tohle tvrzení se objevilo v knize „Ádios, Princesa“, kterou sepsal její bratranec David Rocasolano. Letizia má přitom s Filipem dvě dcery – starší Leonor (9), kněžnu asturskou, a mladší infantku Sofii (7). Filip je však jejím druhým manželem.

Dvojnásobná matka si udržuje postavu, která se rozhodně nedá označit jako „krev a mléko“. Může za to patrně i přísná dieta, kterou podle zvěstí z královského dvora drží. Nejí žádné cukry a sacharidy. Nad její váhou, která prý klesla na pouhých 45 kilogramů (a to při výšce 170 cm), se pozastavil i deník Bild, který ji titulkem „Děsivý vzhled královny Letizie Španělské“ rozhodně nešetřil.

Fotogalerie
8 fotografií