Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miley Cyrus se rozešla s Patrickem Schwarzeneggerem a ukázala chlupaté podpaždí

22. dubna 2015 | 06:00

Vztah syna Arnolda Schwarzeneggera (21) a kontroverzní zpěvačky (22) je po necelém půlroku v troskách. Miley (nepřekvapivě) znovu šokovala snímkem na svém Instagramu, kde má přelepené bradavky a zarostlé podpaždí.

Poslední dobou pár procházel těžším obdobím poté, co byl Patrick minulý měsíc spatřen v Mexiku na párty se dvěma dívkami, z nichž jedna byla jeho bývalá přítelkyně. Tvrdil, že to nic neznamená, ale Miley to ranilo a ponížilo. Spekulovalo se, že si dvojice dává jen pauzu. Zpěvaččin blízký známý ještě prozradil, že Patrick byl z té situace úplně zničený a snažil se jí vysvětlit, že mezi ním a jeho bývalou se vůbec nic nestalo.

Zazvonil zvonec…

Dvojice se snažila zalepit trhliny ve svém vztahu, ale očividně nenašli řešení, které by vyhovovalo oběma. Americká média potvrdila definitivní konec. Důvodem je údajně to, že každý z nich směřuje v životě jinam, Patrick studuje a Miley se věnuje muzice a kariéře.

Srdíčkové bradavky a chlupaté podpaždí

Miley se snaží zahnat smutek z rozchodu po svém. Na svůj instagramový profil přidala už spoustu provokativních snímků, mezi kterými byla už zmiňovaná fotka s bradavkami přelepenými lesklými srdíčky s písmenem J a neoholeným podpaždím. Co se skrývá za tímto výstřelkem? Šlo o podporu Joan Jett, která byla se svou kapelou Blackhearts uvedena do rockandrollové Síně slávy v americkém Ohiu. Fotky si můžete prohlédnout ZDE.

Miley Cyrus se chlubí přelepenými bradavkami a zarostlým podpaždím!
Autor: Instagram

Autor: red