Letní prázdniny se nezadržitelně blíží!

Hledáte ideální místo pro letošní dovolenou? Právě Itálie je jednou z nejvyhledávanějších prázdninových destinací především pro rodinné dovolené. Ptáte se proč zrovna Itálie? Její hlavní výhodou je zejména malá vzdálenost z České republiky, vysoká kvalita služeb, skvělé ceny a krásné písečné pláže s mělkým mořem, kde můžete nechat své ratolesti volně pobíhat bez obav, že by se utopily nebo šláply na mořského ježka.

Garance nejnižší ceny

Navíc pokud objednáte dovolenou včas, můžete ušetřit celých 40% z běžné ceny pobytu. Ale pospěšte si, nabídka First minute zájezdů končí již na konci dubna a volná místa v těch nejlepších ubytovacích zařízeních nezadržitelně ubývají! Cestovní kancelář Italieonline nabízí širokou nabídku těchto pobytů. Zaujala vás její nabídka, ale našli jste ten samý pobyt v jiném katalogu, ať už tištěném či na internetu, za lepší cenu? CK Italieonline je schopna cenu ponížit a darovat vám praktický dárek, který na dovolené určitě využijete. Více informací o této akci naleznete zde.

Autor: Italieonline.eu

Hledáte vhodný termín?

Jezdíte do Itálie často? Pak jste určitě zvyklí na klasické termíny ubytování – tj. od soboty do soboty. Tyto týdenní turnusy fungují v Itálii už desetiletí a nabízejí výhody jak pro zahraniční turisty, tak pro místní, zejména pro majitele ubytovacích zařízení. Ne každému ale toto může vyhovovat, navíc při příjezdu a odjezdu z dovolené je třeba počítat s větším náporem na silnicích a dálnicích. Co s tím? Italieonline nabízí speciální zájezdy, např. na 10, 11 nebo 12 dní… Chcete-li se tedy vyhnout otravným zácpám na cestě, neváhejte a volte prodloužený typ dovolené. Každý, kdo se chtěl do Itálie vydat mimo zavedené turnusy, určitě ví, jak těžké je sehnat nějaké ubytování. Proto tuto starost přenechte na odbornících z CK Italieonline!

Toskánsko… ideální místo pro váš odpočinek

Krásná krajina lemovaná cypřišovými alejemi, výhled na prosluněné vinice a starobylá města s nádhernou architekturou… Přesně to se vybaví mnoho lidem, když se řekne Toskánsko. Nejste-li příznivci celodenního polehávání na pláži, je pro vás tato destinace tou správnou volbou. Kromě udržovaných pláží totiž nabízí i několik míst na výlety, které byste si určitě neměli nechat ujít. Dáte přednost poznávacím túrám po jedinečných památkách ve Florencii, či raději navštívíte turisticky oblíbenou Šikmou věž v Pise? Ať tak či onak, určitě ale nezapomeňte ochutnat lokální červené víno, které je tak typické pro oblast Chianti.

Autor: Italieonline.eu

Jestliže se letos rozhodnete trávit prázdniny právě v Itálii, určitě nebude litovat. Lidé jsou zde přátelští a v Čechách tak oblíbená italská jídla si zde budete moci užívat po celý den! Nechte si poradit od odborníků a vyberte si ten nejlepší zájezd pro vás!