Semifinálové kolo soutěže Tanec snov, která splní sen jednomu potřebnému člověku s pohnutým osudem, se neslo v duchu folkloru. Ivana Christová, která se v soutěži statečně držela několik týdnů a první měsíce tancem rychle hubla, pak se však ručička váhy zastavila a nehnula se ani o deko, dostala čardáš. S tímto temperamentním tancem vítězství ovšem nevybojovala.

Čestným hostem večera byl Štefan Nosáľ, umělecký vedoucí folklorního souboru Lúčnica. Ten během večera několikrát nevybíravě ukázal, že pro ostrou kritiku nejde daleko, když hodnotil jiné páry. Co ovšem vypustil na adresu Christové, zaskočilo všechny. Kdyby nebyla misska, tak tolik nepřibere,“ komentoval ji během tance Nosáľ.  „Lehčeji by se ti dýchalo,“ řekl směrem k Ivaně taneční mistr.

Christová upadla do rozpaků, proto se situaci snažili zachránit moderátoři. Rozhořčení vyjádřili také diváci v diskuzích, kteří Christové fandili. Bohužel ji však do finále neposunuli a Christová ze soutěže vypadla.

„Nikdy v životě bych do taneční soutěže nešla, kdybych neměla důvod, proč se takto týrat a trápit pět hodin denně. Tento týden jsem skutečně potila krev. Všechny svaly mi daly najevo, že už toho mají dost,“ řekla ve své děkovné řeči Christová, která se při závěrečné děkovačce neubránila slzám.

Nebyla to jediná kritika, kterou Ivana za své výkony v soutěži schytala. Když tančila v jednom z minulých dílů tango, porotci to okomentovali slovy, že její tanec byl hormonální. „To jako že jsem v přechodu?“ šla málem do mdlob Christová. „Na parketu se pohybuješ jako naštvaná uklízečka,“ zněl další komentář. Christová tak asi může být jedině ráda, že to všechno přežila a díky vyhazovu bude mít od tance klid…

Fotogalerie
8 fotografií