Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílené nákupy hvězd: Když slavní neví, co s penězi

/
  • Šílené nákupy hvězd aneb když slavní neví, co s penězi!
    20. dubna 2015 ● 06:20

    Jejich platy jsou takové, že se jim jednoduše nevlezou tzv. pod matraci a jejich bankovní výpisy praskají ve švech. Nejjednodušší cesta, jak se zbavit přebytečných dolarů, je samozřejmě nakupování. Tito lidé se však už nespokojí s každodenními radostmi, musí si pořídit něco speciálního, co ostatním vyrazí dech!

  • 1.

    Bono (54)

    Frontman kapely U2 miloval natolik svůj klobouk, že mu koupil letenku první třídou za téměř 50 000 korun. Důvod byl prostý, Bono totiž svou oblíbenou pokrývku hlavy nedopatřením zapomněl v Londýně. A než by si koupil novou, nechal si ji poslat do Itálie. Klobouk si let užil, v ceně měl totiž vybrané tříchodové menu a šampaňské.

    Bono Vox
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

  • 2.

    Beyoncé (33)

    Americká zpěvačka Beyoncé by nikdy neoblékla jen tak nějaké a obyčejné legíny. Tento kus jejího šatníku musí být opravdu jedinečný. Jak to jen udělat? Co takhle si je nechat vyrobit ze zlata? Tento skvělý nápad zpěvačku stál přes 2,5 milionu korun!

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Gwyneth Paltrow (42)

    Když chcete být opravdu stylový, chce si to sáhnout hluboko do kapsy. Herečka Gwyneth Paltrow to dotáhla až tak daleko, že si nechala vyrobit ručně malované tapety. Jeden panel do jejího obýváku stál 17 000 korun. Blondýnka tedy za celý pokoj utratila přes 300 tisíc!

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Nicolas Cage (51)

    Známý herec Nicolas Cage si libuje v nákupech dosti netradičních suvenýrů. V roce 2009 dokázal utratit 7 milionů korun za dinosauří lebku. Svůj úlovek tehdy vyfoukl během aukce svému hereckému kolegovi Leonardu DiCapriovi.

    Nicolase Cage
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Celine Dion (47)

    Hlasivky musí mít ve výborné kondici 24 hodin denně, proto je kanadská zpěvačka Céline Dion pro své slavičí hrdlo ochotna utratit miliony. Jelikož se jí zdálo, že její hotelový pokoj v Las Vegas má příliš suchý vzduch, povolala specialistu, který jí instaloval zvlhčovač za neuvěřitelných 52 mega!

    Céline Dion
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Daniel Radcliffe (25)

    I když by si jako Harry Potter mohl vyčarovat cokoliv, kvalitní spánek si přeci jen musel koupit. Nejznámější čaroděj na světě, herec Daniel Radcliffe, investoval své tvrdě vydělané peníze do matrace. Pohodlné spaní mu měly zaručit koňské žíně a borové dřevo, za které Daniel utratil 440 000 korun!

    Daniel Radcliffe
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Victoria Beckham (41)

    I když tento telefon už dlouho nepoužívá, bývalá Spice Girl kdysi telefonovala pouze svým zlatým iPhonem 4. Tento skvost byl pokrytý 150 gramy 24karátového zlata. Módní ikona Victoria Beckham za něj dala okolo 850 000 korun!

    Victoria Beckham
    Autor: EPA, Reuters

  • 8.

    Ben Affleck (42)

    Nejdražší koupelnová předložka na světě! Když byl před pár lety Ben Affleck přemluven ke koupi perského koberce, zřejmě neplánoval, že nakonec skončí v koupelně. Jenže co měl herec dělat, když jeho žena Jennifer Garner (43) pořídila do jejich obýváku jiný koberec. Poklad za 70 000 korun se teď rozkládá u vany slavného páru.

    Ben Affleck
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Rihanna (27)

    Když chce být člověk krásný, musí do sebe investovat. To platí dvojnásobně pro zpěvačku Rihannu, která za každý svůj nový účes nechá u kadeřníka přes 85 000 korun. Ročně ji tato „krása“ stojí téměř 30 milionů!

    Rihanna
    Autor: Profimedia

  • 10.

    Madonna (56)

    Madonna vždy patřila mezi velmi náročné osobnosti showbyznysu. A to především, co se týče její konzumace vody. Zpěvačka pije pouze jeden typ balené minerálky, která má údajně blahodárné účinky. Tato voda dokonce koluje ve všech trubkách a radiátorech jejího domu a samozřejmě nesmí chybět ani v jejím bazénu. Za to vše Madonna měsíčně platí přes čtvrt milionu korun.

    Madonna
    Autor: Profimedia

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

barborkavz: Tak když na to mají, tak proč ne. Některé nákupy jsou dost šílené, ale oni podle mě žijí trochu v jiném světě. a jak už tu bylo řečeno, tak čím víc oni utrácí, tím víc peněz jde lidem pod nima. A co se týče peněz na chudé, tak myslím že zrovna Bono je známý tím, jak věnuje peníze na charitu a podobně. Manžel třeba dobře vydělává a co vydělá, tak zase investuje přes GTI a finančně jsme na tom dobře, to musím uznat. Taky občas koupíme něco, co nepotřebujeme a je to třeba dražší, ale člověk si taky musí toho života trochu užívat a ne jenom pořád šetřit

(24. 06. 2015 10:50)

panda: Jen ať utrácejí! Lepší, než aby ty peníze schovávali na účty nebo do trezorů. Víte, kolik lidí tohle jejich utrácení uživí? Dopravce, řidiče, řemeslníky..... Tak má fungovat koloběh peněz! Čím vic je člověk náročný a utrácí, tím vic peněz přerozdělí dalším profesím.

(20. 04. 2015 17:47)

orcaaa: Určitě dávají minimálně 100 násobně více než ty. Bono je tím zvlášť známej a částky jsou v milionech ...

(20. 04. 2015 15:44)

orcaaa: Čím více a šíleněji utrácí tito lidé tím lépe pro ty "pod nima". V okamžiku když nebudou utrácet mnoho lidí bude bez práce ... To je realita - a závidět (to snad patří jen dětem)

(20. 04. 2015 15:43)

kozinozka: 700 lidí z Libye se utopilo v moři, protože utíkali před hladem a bídou. A co tihle lidi dělají? Lehce nabyl-lehce pozbyl.

(20. 04. 2015 15:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy