Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Poslední přání Grosse: Dcerku Natálku chtěl vidět hrát

Autor: kl, höh, zrk - 
17. dubna 2015
07:01

Byl na svou dceru Natálku pyšný. Chystala se na dvě velké premiéry – v Mýdlovém princi a Přízraku Londýna. A vidět ji hrát v těchto muzikálech bylo jedno z posledních velkých přání smrtelně nemocného táty Grosse. Nesplnilo se mu.

„Vím, že pro něho v Divadle Hybernia chystali speciální, neveřejné představení Přízraku, ale zdravotní stav mu už ani nedovolil vstát z postele,“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj. „Nemůže tu být s námi, už to bohužel není možné…,“ řekla Blesku Šárka Grossová se slzami v očích na premiéře 11. března.

Podobné to bylo i s Mýdlovým princem, kde Natálka vystupuje. Mluví se sice o tom, že se byl Gross podívat na začátku roku aspoň na zkoušce, ale... „Byl na tom strašně zle, museli ho skoro nést, jak nemohl chodit,“ prozradil zdroj z okolí rodiny.

A celou hru prý neviděl. Proto mu chtěli lidé z divadla udělat radost. „Je to neuvěřitelné, právě dnes jsem měl pozvaného kameramana, který měl natočit Natálku, aby to doma mohla pustit tatínkovi,“ řekl včera, v den smrti Grosse, Blesku zničeně Oldřich Lichtenberg (52).

Natálka samozřejmě nakonec v divadle nevystoupila. „Její maminka Šárka dceru omluvila,“ řekla PR manažerka Divadla Broadway Gabriela Šimonová.