„První záchvat měl v osmi měsících,“ svěřila Blesku Kristina (27), která se neustále bojí o svého nejstaršího syna. Velkou oporu má ve svojí mamince. „Nebála jsem se opustit syna kvůli natáčení, maminka je zdravotní sestra, takže by se o něj postarala,“ vysvětlila a dobře udělala.

Účastnice Jarka, která do jejich domácnosti přišla na 10 dní, byla za tu »pojistku« ráda. „Ježiš, ještě že tu paní bude! Nevím, co bych dělala...,“ vykládala vyděšeně, když se dozvěděla, že starší z chlapečků je nemocný.

A samozřejmě že se stalo, co muselo – jedné noci Jarka kvůli malému oka nezamhouřila! Měla spát s dětmi, jenže Kryštůfek dostal záchvat. Naštěstí »jen« hysterický...

„Musel mě vystřídat Milan, malý se mnou prostě nechtěl být...,“ přiznala zničená Jarka. „Celá ta rodina funguje podle toho, jak ty děti pískaj! Rodiče jsou otroci těch dětí. Vzala bych je na převýchovu a do týdne by si ani nevzpomněl, že se někdy takhle vztekal!“ hrozila.

Epilepsie je záchvatové onemocnění mozku. Říká se jí také padoucnice. Pacienti trpí nepředvídatelnými záchvaty, při kterých se svíjí v křečích, mnohdy mohou upadnout i do bezvědomí.

Jarka: Zdolala jsem rakovinu!

Jarka sama nejlíp ví, jak s rodinou dokáže zacloumat zlá nemoc. A to ještě daleko horší, než je epilepsie. „Překonala jsem rakovinu,“ prozradila Jarka před kamerami. „Celá moje rodina si tím se mnou prošla. Partner i děti,“ vyzdvihla špindíru Jirku (49) a syny Ondru (14) a Lukáše (5), kteří mají každý jiného tatínka a Jirka není otcem ani jednoho z nich.

Kvůli nemoci je dnes v částečném invalidním důchodu a musí neustále polykat léky, kvůli nimž prý trpí velkými výkyvy nálad. „Jsem někdy třeba strašně žárlivá,“ přiznala žena z Neustupova u Votic. Do reality show se prý přihlásila, aby si od svého líného Jirky odpočinula.

Během natáčení ale poznala, že Jirku stále miluje, a i Kristina si svého Milana začala víc vážit. Třeba jen proto, že ho nemusí věčně přemlouvat nebo nutit k nějaké aktivitě.

Video
Video se připravuje ...

Nechutná Výměna manželek! Čistotná Kristina prohlásila o Jiřím, že je to lempl! TV Nova

Fotogalerie
8 fotografií