I v pětačtyřiceti letech je zpěvačka a herečka Jennifer Lopez neuvěřitelně sexy. V šatech od Versace vystavila své dokonale tvarované nožky a pevná ňadra.

Sexy Jennifer Lopez ukázala nožky i dekolt.
Autor: EPA, ČTK

Je až neuvěřitelné, jak půvabná Scarlett Johansson vypadá pouhých sedm měsíců po porodu. Je opět štíhlá jako proutek, což předvedla v růžovém overalu.

Scarlett Johansson je po porodu velmi štíhlá.
Autor: EPA, ČTK

Na rozdíl od svých amerických kolegyň se australská herečka Rebel Wilson s hrdostí pochlubí svými kyprými tvary. Během předávání cen se nacpala do kožených kalhot, které si vytáhla až nad pupík a ňadra ozdobila podprsenkou posetou „drahokamy“ a třásněmi.

Rebel Wilson si se svými kyprými vnadami hlavu neláme.
Autor: EPA, ČTK

Nejšílenější outfit večer předvedla jednoznačně čínská herečka Bai Ling. Ta si vzala minisukni připomínající bederní pás a horní část těla zakryla „trupem“ zlatého draka. Jeho hlava a ocas jí vykukovaly od zad.

Kontroverzní čínská herečka Bai Ling.
Autor: EPA, ČTK

Překvapivě na uzdě se tentokrát držela rebelka Kelly Osbourne. Oblékla si elegantní černé šaty s černým sakem. Pozornost tak alespoň upoutala svým nakažlivým smíchem a oholenou hlavou. Jen uprostřed si nechala pár fialových vlasů.

Vysmátá a skoro dohola vystříhaná Kelly Osbourne.
Autor: EPA, ČTK

Na ostatní parádní módní kousky, které slavné herečky předvedly na předávání cen MTV Movie Awards, se podívejte v galerii.

Fotogalerie
32 fotografií