Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kalousek: Dramatická nehoda! Z octávie udělali fabii

Autor: simao, vr - 
13. dubna 2015
10:08

Exministr Miroslav Kalousek měl nehodu. Boural na D1, seděl patrně na místě spolujezdce. Nešlo přitom jen o nějaký drobný ťukanec. Auto, ve kterém seděl, narazilo dokonce do náklaďáku.

„Jeli jsme do Brna na výkonný výbor, zezadu do nás narazilo jiné auto. V okamžiku, kdy jsme brzdili, tak jsme narazili do náklaďáku, který vyjížděl ze stavby. Škoda na vozech je značná, ale díkybohu jsou všichni v pořádku,“ popsal Blesk.cz Miroslav Kalousek.

Seděl v tu chvíli akorát ve voze, patřícím poslanecké sněmovně. Podle informací Blesk.cz šlo o služební octávii, ze které však tak trochu udělali fabii… „Tohle je poprvé v životě, co se mi taková vážnější autonehoda přihodila, všechno je jednou poprvé,“ uvedl Kalousek a dodal: „Asi vás bude zajímat, že zkouška na alkohol u všech účastníků proběhla negativně.“

K nehodě došlo na 38. kilometru dálnice D1. Narušilo to další Kalouskův program, ale exministr hlavu nevěšel. Hlavně že vše dobře dopadlo. „Zdám se vám v šoku? Všichni jsou živí a zdraví, což je důležité. Záležitost je nepříjemná, zrušení programu je také nepříjemné, ale to jsou všechno maličkosti,“ dodal Blesk.cz Kalousek.

Video se připravuje ...
Další videa