Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Naboural auto za 10 milionů, smál se a odešel: Zítra si koupím jiné!

Autor: simao - 
12. dubna 2015
14:55

Se svým luxusním vozem značky Lamborghini Gallardo, které stojí skoro 10 milionů korun, nezvládl řízení a naboural do patníku. Těžkou hlavu si z toho však řidič nedělal. Oranžové auto nechal zapíchnuté uprostřed silnice a normálně odešel! Kolemjdoucím prý navíc s úsměvem řekl, že si zítra koupí jiné...

Nečekaná podívaná se naskytla lidem v anglickém Beaumont Leys v hrabství Leicestershire. Což o to, řidiči nadupaných sporťáků čas od času přecení vlastní schopnosti, tahle nehoda je však přesto kuriozitou.

Častým scénářem po nehodě jsou zdrcení řidiči, kteří právě rozbili auto za těžké prachy. Nehodu oranžového automobilu značky Lamborghini Gallardo však tenhle muž nijak zvlášť neřešil, upozornil Daily Mail. S autem za částku kolem 250 tisíc liber (v přepočtu kolem 9,5 milionu korun) sice naboural, jenže bezstarostně odešel.

Podle přihlížejících navíc řidič pronesl, že prostě zítra půjde a koupí si jiné. Svědkem nehody byl i Martin Johnson, který zrovna šel kolem spolu se svou vnučkou Charly. Devítiletou dívenku vedl ze školy, když kolem nich proletělo kolo! Řidič totiž havaroval nedaleko základní školy Buswells Lodge.

Podle svědků byl řidičem mladý Asiat, který nezvládl řízení. Snad si myslel, že je ve filmu Rychle a zběsile, jehož sedmý díl nyní ostatně brázdí kina… Auto nechal řidič těžce poškozené na místě havárie. Svědek to však za tak zábavné jako on rozhodně nepovažuje. „Měli jsme štěstí, protože se opravdu velké kolo vymrštilo do vzduchu a proletělo kolem ve výšce deseti stop pryč. Představte si, že by trefilo dítě,“ dodal Daily Mailu rozhořčený pan Johnson.

tgbb. ( 13. dubna 2015 07:10 )

Zase podvod.

koko365 ( 12. dubna 2015 20:27 )

Asi to bude místní majitel pěstírny )

bizon_pepa ( 12. dubna 2015 20:20 )

Tak proč o něm píšeš?

jerry ( 12. dubna 2015 19:42 )

Jasně. A když ho někdo naboří, druhej den si koupí nový.

cipisek134 ( 12. dubna 2015 19:41 )

Až na to, že to je Češka, ty trubko.jen.

Zobrazit celou diskusi