Představitelka Belly Swan ze Stmívání oslavila před pár dny pětadvacetiny a rázně vyjasnila svou sexuální orientaci. Poprvé se totiž ukázala se svou milenkou a osobní asistentkou Alicií Cargile na veřejnosti jako pár, když se ruku v ruce procházely v centru Los Angeles.

Jsou prý už několik měsíců nerozlučnou dvojkou. Tráví společně večery, jezdí spolu na dovolenou, nakupují spolu, navštěvují restaurace. Na krku nosí stejný řetízek, který zřejmě symbolizuje jejich intimní sblížení. To ostatně potvrzují i něžnými polibky na veřejnosti.

Do ženské náruče se Kristen uchýlila po čtyřleté známosti s hercem Robertem Pattinsonem. A ačkoliv před ním chodila také s mužem, hercem Michaelem Anthonym Angaranem, už dlouho se objevují spekulace o její homosexualitě.

Přesněji od roku 2008, kdy se proslavila rolí Belly v prvním díle filmové ságy Stmívání. Při natáčení se tehdy zamilovala do představitele upíra Edwarda Cullena, herce Roberta Pattinsona. Stejně jako její upírka Bella.

Lesbička

Dotazům na jejich »přátelství« se v listopadu 2009 bránila slovy: „Jsem lesbička…“ Mnozí to tehdy brali jako útěk od vysvětlování a dotěrných dotazů reportérů. Ale jak se zdá, už tehdy možná poodhalila podstatu svého bouřlivého vztahu s Robem.

Několikrát se za čtyři roky, co byli spolu, rozešli a zase dali dohromady. Mnozí lidé od filmu ale už tehdy spekulovali, že je to vztah naoko, výhodný pro oba herce jako reklamní trik. Kdo ví. Každopádně jejich vztah určitě narušila aférka, kterou měla Kristen s ženatým režisérem Rupertem Sandersem (44). Tahle provalená nevěra proklála Robovi jeho nebohé upírské srdce.

Herec své milé oficiálně odpustil, nakonec ji ale právě kvůli této nevěře definitivně poslal k vodě. Kristen prý nesla rozchod těžce. Možná zanevřela na muže jako takové. Možná v ní konečně zvítězila její skutečná sexuální orientace. Každopádně s Alicií vypadají jako dvě hrdličky, šťastně a zamilovaně. Jen úsměvy na jejich rtech chybí. Upíři se ale prý smějí jen výjimečně…

Fotogalerie
10 fotografií