Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílenec v obchodě zmlátil pěstí tříletého syna!

Autor: haj - 
11. dubna 2015
09:50

Bezpečnostní kamera v jenom americkém obchodě zachytila otřesný útok muže na tříleté dítě. Video bylo zveřejněno na sociálních sítích a policie díky tomu násilníka Justina Whittingtona (23) vypátrala a poslala do vězení.

Na videu je vidět, jak malý chlapec utíká uličkou v obchodě. Poté se k němu přižene dospělý muž a dá mu ránu pěstí přímo do obličeje. Chlapeček upadne na zem a muž ho chytí za triko a chvíli s ním cloumá.

Poté se objeví chlapcova těhotná matka, nad útokem se vůbec nezastaví ani nijak nezareaguje, chytne brečící dítě za ruku a odvede ho pryč z obchodu.

Záznam z bezpečnostních kamer zhlédlo a sdílelo na internetu tisíce lidí. Policie po muži okamžitě vyhlásila pátrání a ve čtvrtek Justina Whittingtona (23) z Bakersfieldu v Kalifornii vzala do vazby kvůli podezření z týrání dětí.

Policie neuvedla, jaký vztah mezi sebou Whittington s tříletým chlapcem měli. Majitel obchodu Harry Dindral ale vypověděl, že se jedná o muže se synem, které už dříve viděl spolu. „Byl to příšerný chlap,“ řekl otřeseně Harry pro Daily News.

stejne ( 11. dubna 2015 16:04 )

To jsou ti mladí fótrové, sotva slezli z máminýho klína už šukaj a dělaj děcka. O dětech ani páru a pak nevydržej nervíky a flákaj to jako na tomhle videu.

stejne ( 11. dubna 2015 16:02 )

To je jedno, ale děti se takhle nebijí, děti se vůbec nebijí.

stejne ( 11. dubna 2015 15:57 )

Co očekávat od praštěných Amíků, neznají nic než agresi. Pgga zalezla co? Pinda nikdy nevyleze, když se jedná o státy.

stejne ( 11. dubna 2015 15:55 )

já teda NE...tam měl být

stejne ( 11. dubna 2015 15:54 )

Já teda, bez těhlech scén by byla komedie mnohem veselejší. Dívat se stále na cholerickou Růžičkovou víc filmu uškodilo i když ona za to nemůže.

Zobrazit celou diskusi