Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manžele Kottovy poslal rozsudek za mříže, ale… Ještě jsou na koni!

Autor: Eva Pospíšilová - 
12. dubna 2015
20:29

Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu, nejhorší skrze mříže… Podle tohoto moudra se zařídili manželé Kottovi. Protože mají na krku rozsudek 7,5 roku v base, vyjíždějí téměř denně na koníčky.

Reportéři Blesku zastihli Kateřinu Kottovou (44, dřív Pancovou) zrovna ve chvíli, kdy si ji její manžel Petr Kott (52, exposlanec ODS) přivezl z nedalekých stájí. Před jejich luxusní vilou, v jejímž sklepě se našlo přes 30 milionů korun, zastavuje stříbrná honda. Kateřina Kottová otvírá bránu. Na nohou má jezdecké holenní návleky. Takový obrázek se teď v Rudné u Prahy opakuje prakticky den co den: Kottovi si asi ještě chtějí co nejvíc užít Káji a Sokola, svých milovaných koní.

Není totiž vyloučeno, že se s nimi budou muset nadlouho (nebo nadobro) rozloučit. A musí spoléhat na jiného Sokola, tentokrát jednoho z nejdražších advokátů v zemi, aby v předpokládaném pokračování procesu soudci ještě nepřitvrdili. Státní zástupce totiž pro Kottovy žádal majetkový »trest smrti« – tedy propadnutí všeho, včetně vil i koní.

Video Rozsudky v kauze Rath: Kottovi jsou vinni! Dostali 7,5 roku! - Petr Soukup
Video se připravuje ...

6010 ( 13. dubna 2015 07:44 )

Na co si ti Kottovi hrají? Na novodobou šlechtu? Vždyť jsou to normální zloději.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa