Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co dělají bývalé hvězdy Novy po 20 letech? Jurinová oddává, Tittelbach zmizel a Poulíček hlídá slevy!

/
  • Co dnes dělají bývalé hvězdy Novy?
    10. dubna 2015 ● 18:25

    Ještě před dvaceti lety se na nás den co den „zubili“ z televizních obrazovek a hlásili zprávy či moderovali zábavné pořady. Jejich místo na výsluní ale už dávno přebral někdo jiný. Někteří z nich si polepšili, po jiných se slehla zem. Co dnes dělají bývalé hvězdy televize Nova?

  • 1.

    Eva Jurinová (61): Oddává zamilované

    Patřila mezi nejoblíbenější tváře Novy. Moderovala hlavní zpravodajskou relaci po boku Zbyňka Merunky (63), kamarádi jsou pořád. Působila jako mluvčí Fakultní nemocnice Motol, namluvila také hlášení stanic v metru. Pak razantně změnila profesi. Stala se starostkou v obci Sadská na Nymbursku. A už z titulu své funkce oddala první zamilované páry.

    Eva Jurinová
    Autor: archiv Blesku


  • 2.

    Václav Tittelbach (61): Zmizel beze stop

    Sportovní moderátor začal pracovat na Nově už v roce jejího zrodu, 1994. Do dějin televizních »vejšplechtů« se zapsal ze všech sporťáků nejvíc. V roce 2012 dostal padáka a o rok později to zkoušel v politice s hnutím ANO. V poslední době se nad ním zavřela voda.

    Václav Tittelbach
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Pavel Poulíček (40): Hlídá slevy

    Sportovní moderátor měl na Nově vedle sportovního zpravodajství ještě zábavný pořad Kolotoč. Skončil v roce 2009. První manželka, modelka Martina (34) mu utekla za zpěvákem Richardem Krajčem (37). Povedlo se mu až druhé manželství s Petrou. Mají spolu dceru Sofinku (2). Poulíček působí v rádiu a kromě toho podniká se slevovým portálem na internetu.

    Pavel Poulíček
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Markéta Mayerová (47): Sedí na radnici

    Nastoupila v roce 1994 na Novu se Slávkem Bourou. Později si ho i vzala. V roce 2000 se jim narodila dcera Agáta (14). Markéta s ní byla doma, pak už se na obrazovku nevrátila. V roce 2008 se rozvedla. Nyní je zastupitelkou Dolních Břežan a předsedkyní kulturní komise.

    Markéta Mayerová
    Autor: archiv Blesku


  • 5.

    Slávek Boura (50): Taxikaří pro cizince

    Moderoval na Nově Snídani s Novou a pořady Rande a Vabank. Po odchodu se pokoušel prorazit internetovým projektem Peprnet, na nějž získal dotaci 7.500.000 korun – třetinu musel pro neúspěch vrátit. Produkoval muzikál Naháči, který též skončil fiaskem. V současné době vozí cizince limuzínou jako taxikář.

    Slávek Boura
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Pavel Zuna (48): Píše knížky

    Přišel do TV Nova jako moderátor Televizních novin v únoru 1999. Za půl roku se stal šéfredaktorem zpravodajství. Do června 2004 byl programovým ředitelem, k tomu moderoval i hlavní zpravodajskou relaci. Nyní pracuje jako poradce v Nadaci Sirius a připravuje pořady na Streamu, mimo jiné Slavné dny, které mají i knižní podobu.

    Pavel Zuna
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Mirka Čejková (51): Koučuje manažery

    Moderovala Televizní noviny po boku Pavla Zuny. Své práce se vzdala kvůli udržení rodiny. Odjela i se syny za tehdejším mužem, golfistou Alexem Čejkou (44) do Spojených států, ale manželství se stejně rozpadlo. Nyní dělá koučink a marketingovou poradkyni protonového centra.

    Mirka Čejková
    Autor: archiv Blesku

  • 8.

    Martin Severa (59): Touží po vínu

    Moderátor působil na Nově od počátku v roce 1994 až do roku 1999. Odešel sám – prý proto, že z něj chtěli udělat rosničku. Působil pak jako tiskový mluvčí na ministerstvu zemědělství. Angažoval se i v Českomoravském billiardovém svazu. Nejraději by se cele věnoval vínu.

  • 9.

    Jiří Dlabaja (42): Upsal se vlakům

    Televizní reportér dostal na Nově padáka v roce 2009, protože výsměšně chrochtal při informaci o prasečí chřipce. V té době byl na pozici šéfreportéra. Nyní dělá mediálního poradce ve firmě AŽD. Vede železniční magazín Pozor, vlak! pro YouTube, Sport 5 a regionální televizi.

    Jiří Dlabaja dostal padáka, protože v období prasečí chřipky výsměšně chrochtal.
    Autor: Archiv Blesku

  • 10.

    Jan Tuna (42): Odhaluje podvodníky

    Reportérem byl na Nově v letech 1999 až 2006. Pak označil v otevřeném dopise Jiřího Paroubka za lháře a vyzval ho k rezignaci. Nova ho stáhla z obrazovky a on na protest odešel. Působil jako tiskový mluvčí podniku Sazka. Nyní připravuje pro Stream pořad A dost! o podvodech na spotřebitele.

    Jan Tuna
    Autor: archiv Blesku

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

rezacek: Ten Dlabaja neměl chrochtat. Měl raději bučet - mluvil by za sebe.

(01. 11. 2016 09:46)

kokorot:

(03. 03. 2016 06:11)

cipisek134: Beďár hlavopr*delní Poulajs hlídá ceny a moderuje v rádiu. To bych rád věděl v kterym, to musí bejt pocuc.

(12. 04. 2015 11:05)

ninga: muhehe

(11. 04. 2015 13:42)

factum: Ten Tuna to je nesympatický člověk, absolutně bez charisma, když ho vidíme je nám z něj celý den špatně.Neměl by se veřejně presentovat,někteří lidé na to prostě nemají.Tuna je uboze trapný,zjevem i svým chováním v soukromí.Jsem jeho soused

(11. 04. 2015 03:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy