Expřítel Lucky Vondráčkové se s Evou v zoo popichovali, neustále se něčemu smáli, zkrátka si hodně padli do oka. Když se pak schovali za velkoformátovou fotku gepardice, že byly vidět jejich hlavy těsně u sebe, mohli si přihlížející myslet ledacos… Jistě však šlo jen o šuškandu nebo vyprávění dalších vtipů.

Verner a Samková se potkali na křtu gepardích mláďat, který oficiálně zahájil letošní sezonu v pražské zoo. Byli totiž oba kmotry čtyř gepardích samiček, jež přišly na svět loni v listopadu.

Gepardice, kterou křtila Eva Samková, se od olympijské vítězky nečekaně dočkala ještě druhého jména. „Jmenuje se Bila, ale já jsem ji ještě překřtila na Bila-Kitkin. Nevím, jestli se to ujme, ale já jí budu určitě říkat Kitkine,“ nechala se slyšet Samková, které nikdo neřekne jinak než Samice.

Video
Video se připravuje ...

Eva Samková alias Samice: Nejsem žádná šelma, nechávám se balit! Eva Fraňková, Jan Jedlička, hudba: freemusicarchive.org (“Night Owl” (by Broke For Free))

Zeptali jsme se proto, jak je na tom ona s muži a jejich balením. Chová se jako šelma, když je s chlapci na baru? „Já nelovím muže, já se nechávám lovit, takže žádná šelma nejsem,“ řekla Blesk.cz Eva Samková.

Kromě Samkové a Vernera byl mezi kmotry také moderní pětibojař David Svoboda. V zoologické zahradě se objevila také primátorka Prahy Adriana Krnáčová, která si spolu s ostatními na speciální běžecké dráze s radarem střihla měření vlastního gepardího běhu.

Video
Video se připravuje ...

Bývalý krasobruslař Verner: Jsem na roztrhání! Eva Fraňková, Jan Jedlička, hudba: freemusicarchive.org (“Take Me Higher” (by Jahzzar))

Fotogalerie
7 fotografií