Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Masové vymítání ďábla z dětí: Křičely a plakaly v záchvatech hrůzy!

Na tisíc polských dětí podstoupilo masový exorcismus.
 (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
31. března 2015
09:44

Náboženství je osobní věcí každého z nás, ale tohle nevypadá jako křesťanský tábor, nýbrž sanatorium pro choromyslné! Na tisíc žáků převážně z polského města Gryfice se zúčastnilo třídenního táboru, na kterém masově podstoupili i vymítání ďábla. Několik dětí po něm propuklo v hrůze v pláč.

Heslo tábora bylo »Mladí lidé zkoumají Boha a zasvěcují se k duševní obnově prostřednictvím modliteb. Jenže když mladí dorazili na místo, nestačili se divit.

Čekal na ně totiž kněz Tomas Wieczorek (37), který už se nemohl dočkat, až z nich bude moci vymítat zlé duchy. „První den si vzal několik dětí na pódium, jednomu po druhém dával ruku na čelo a hlásal: Svatý duchu, sestup k nám. Svatý duchu, sestup k nám,“ vypověděla matka jednoho z dětí Magda Rutkowska (43).

Z toho, co následovalo, šel mráz po zádech. „Některé z dětí omdlely, zatímco ostatní začaly plakat,“ dodala. „Bůh prostupuje jejich dušemi a ničí zlo,“ říkal Wieczorek. Kromě většiny zděšených a plakajících dětí se však našli i tací jedinci, kteří se nad počínáním kněze rozesmáli.

Bylo to velmi strašidelné, jako v psychiatrickém ústavu. Někteří sebou cukali na zemi, další se hystericky smáli a ostatní křičeli a plakali,“ vypověděl jeden ze studentů, který se děsivě vypadajícího táboru v Polsku zúčastnil.

karlos107 ( 1. dubna 2015 08:29 )

pavel219-evolution6: jsi prostě debil, co na to říct jinýho.

vosavopruz ( 31. března 2015 19:14 )

jo bulky mám rád,prodávali je v Intersparu

naidka ( 31. března 2015 16:45 )

Hodina katechismu po polsky s následným křísením žáků, kteří uvěřili.

russoo ( 31. března 2015 16:12 )

Poláci byly vždy fanaticky věřící, pak to takhle vypadá. Takový náboženský fanatismus to by bylo něco pro našeho guru Dominika Duku u nás se musí spokojit se sotva desetiprocentní "vírou". Ale majetek chce jako za "starých dobrých časů" za první republiky, kdy počty věřících atakovali devadesátiprocentní hranici. V tu dobu také stát objekty a pozemky církvi je propůjčoval, aby mohli svou činnost vykonávat a teď tyto majetky chce nenažraná církev do svého vlastnictví...

cotonice ( 31. března 2015 15:02 )

Jsou to cvoci!!! Jakoby těch průšvihů na zemi nebylo dost!!

Zobrazit celou diskusi