Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lubitz jako Jekyll a Hyde: U něj doma našli vyšetřovatelé »horu léků«!

Autor: dce - 
29. března 2015
16:26

Od pádu letadla 4U9525 minulý týden vyplouvají na povrch stále drsnější skutečnosti ohledně muže, který měl způsobit smrt 149 lidí. Vypadá to, že Andreas Lubitz byl takový Jekyll a pan Hyde – vyšetřovatelé u něj totiž našli doslova horu léků!

Vyšetřovatelé rozplétají stále hůře a hůře uvěřitelný případ pádu letadla 4U9525, který k zemi poslal kopilot Andreas Lubitz. Co bylo za touto masovou vraždou není přesně známé, kolem Lubitze se ale točí tolik problémů, že každý z nich mohl být příčinou.

Lubitz se nedávno rozešel s přítelkyní, která navíc možná čeká vrahovo dítě. Ke všemu to vypadá na nenadálý rozchod, protože jí ještě před nedávnem koupil luxusní Audi. Jenže to nebyly jen problémy se ženou...

U Lubitze doma nejprve vyšetřovatelé našli dvě roztrhané neschopenky od dvou lékařů. Byly staré minimálně dva týdny. Přesto Lubitz dál létal! Podle všeho navštěvoval psychologa a neurologa. V posledních dnech se objevila i informace, že trpěl vážnými problémy se zrakem, které by mu znesnadnily vykonávat práci jeho snů!

A nyní byly u Lubitze doma nalezeny i léky – doslova malá hora léků. Navíc podle všeho už nějakou dobu odmítal brát svá antidepresiva. Podle slov jeho ex-přítelkyně se v posledních týdnech navíc choval zvláštně. Byl velmi nevyrovnaný a vše se jen zhoršovalo.

nojasne ( 29. března 2015 22:55 )

Takže to nebyla sebevražda, chtěl se naučit pilotovat poslepu, ale protože hlavní pilot mlátil na dveře, tak špatně slyšel cvakání majáků pro slepce.

jana999 ( 29. března 2015 22:29 )

ty jsi hloupá, piloti chodí na zdravotní prohlídky každý rok k prodloužení licence, pokud neprojdou, nemůžou dál lítat

jana999 ( 29. března 2015 22:28 )

můj muž je německý pilot amatér a musí chodit každý rok, kdy mu prodlužují letecké oprávnění na zdravotní zkoušky a to i zraku a psychické zkoušky, pokud máš psychické problémy neprodlouží ti licenci a u profesionálů to bude ještě přísnější

jana999 ( 29. března 2015 22:24 )

ale ty jako profesionální pilot musíš chodit každý rok na zdravotní testy a tam jsou testy i psychické a i zraku

bezodkladne ( 29. března 2015 19:58 )

lewakbob: letadlo narazilo do Alp pobliz CERN .... LHC vytvari magnet. field 100.000 krat silnejsi nez planeta Zeme ..... reuters zase masiruje ovce.people.com ... a predhodila jim Won Lubitze na prozacu a jineych antidepresivnich *** GET REAL. Jo a proč se tedy Lubitz zamkl v kabině

Zobrazit celou diskusi