Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děti ze šesté třídy uspořádaly mejdan: Sexovali jsme, řekla jedna dívka matce

Banda školáků uspořádala mejdan se vším všudy
Banda školáků uspořádala mejdan se vším všudy  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
28. března 2015
20:00

Policie a sociálka prověřuje otřesný skandál v Havlíčkově Brodě. Parta dvanácti- a třináctiletých dětí se zde měla opíjet a oddávat skupinovému sexu! Aspoň tak to vypadá v podání jedné z účastnic.

"Dcera mi řekla, že sexovali," zní z úst jedné matky z Havlíčkova Brodu. Jenže její dceři je teprve dvanáct a podobné to je i s dalšími dětmi z party. Podle všeho si skupina dětí ze 6. třídy základní školy udělala pořádný mejdan doma u jednoho z chlapců. Rodiče nebyli doma, tak toho využili.

Jenže děti se hloupě chlubily na Facebooku a nakonec všechno někdo nahlásil. Podnět pro policisty údajně přišel ze školy. Vzhledem k věku zúčastněných policie nechce nic komentovat, ale server denik.cz přinesl výpověď jedné z matek. A stojí to za to.

Podle ředitelky školy jsou děti postupně odváženy k výslechu. To potvrdila i matka jedné z dívek. „Dcera mi řekla, že ji asi budou vyslýchat. Prý byla s kamarádkou u kamaráda doma. Řekla mi, že sexovali, ale co přesně si pod tím mám představit, si nejsem jistá," uvedla matka.

K výslechu dcery jí nepustili - prý aby dítě neovlivňovala. Celá událost je podle jejích slov ale jen nafouknutá bublina. Policisté ovšem vše musí vyšetřit - zjišťují, zda děti pily alkohol a kde ho sehnaly. A také, zda skutečně došlo k pohlavnímu styku nebo jiným sexuálním hrátkám. 

„Dcera domů nepřišla opilá ani si nestěžovala, že by jí někdo ublížil. To s tím sexem také není jisté, a že by šlo o nějakou skupinovou záležitost, tomu už vůbec nevěřím," dodala matka. 

montyjack123 ( 29. března 2015 07:56 )

A mimochodem sexovat znamena trideni mladat podle pohlavi. Vyuziva se to hlavne ve velkochovech drubeze.

hofihofi ( 29. března 2015 04:19 )

Ta buban je uplne vylizana, do vseho krava zatahuje cikany.

stokl.roman ( 29. března 2015 03:05 )

My jsme ve škole hráli "flašku" od dvanácti...stejnej trabl, jako že se otec koupe s pětiletou dcerou. Čili pítchovina!! Od koho to jde? Od pedagožek, co zatím nemaj bakaláře?

stokl.roman ( 29. března 2015 03:02 )

 Hm, a co? To je fakt mega-průůůůser

pavelko2929 ( 28. března 2015 21:37 )

 Tady koukam vna toho chytrolina co vsude se cpe do diskuur pavel 219 evolution nestaci to oslat jednou nebo chced byt zajimavi jsi bores

Zobrazit celou diskusi