S úsměvem od ucha k uchu a hlavně s novými vlasy a vousy, které mu vyrostly po prodělaných chemoterapiích, herec dorazil na premiéru Garderobiéra do Divadla Bez zábradlí.

O přestávce i s manželkou Andreou (61) zamířil rovnou do klubu, kde rychle vykouřil hned dvě cigaretky!

Po děkovačce pak Bartoška zavítal i na večírek. Se zapálenou cigaretou se nejprve schovával za barem, pak si ale zřejmě řekl, že už není co skrývat. V luxusním obleku a košili se svými iniciálami si sedl do křesla a plně se oddával své neřesti.

A pranic mu nevadilo, že se u toho dusil dávivým kašlem! Bartoška nepohrdl nabídkou principála Karla Heřmánka (67) a dal si od něj připálit jeho luxusní černou cigaretu se zlatým filtrem.

Heřmánek byl vůbec z dobré nálady svého kamaráda a parťáka evidentně nadšený. „Jiří se zotavuje ze svých zdravotních komplikací a já věřím, že si spolu zase zahrajeme Jakuba a jeho pána,“ řekl Heřmánek, který doufá, že se Bartoška objeví na divadelních prknech na podzim.

Onkolog: Stres je horší než kouření...

„Pokud je pacient velmi silný kuřák, záleží na onkologické diagnóze. Jestliže je šance rakovinu vyléčit, doporučujeme nemocnému s kouřením zcela přestat. Pokud je onemocnění v takovém stavu, že léčbou se jen prodlužuje a zlepšuje kvalita života, doporučíme jen kouření omezit. Kdybychom donutili silného kuřáka úplně přestat, ve stresu se kvalita jeho života se samozřejmě zhorší,“ řekl Blesku prof. Jiří Vorlíček, ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně.

 

Říjen 2014

Bartoška podstupuje operaci, při které mu lékaři kvůli podezření na rakovinu berou vzorek tkáně.

Listopad 2014

Nejčernější předtuchy potvrzeny: Je mu zjištěn zhoubný nádor na mízní uzlině v mezihrudí.

Prosinec 2014

Herec dochází každý den do nemocnice, kde podstupuje chemoterapie. Ztrácí vlasy i vousy.

Leden 2015

Bartoška je nucen zrušit většinu svých pracovních závazků. Ruší i natáčení seriálu Já, Mattoni pro ČT.

Únor 2015

Po dlouhých týdnech ve společnosti. S holou hlavou přichází na udílení cen Český lev.

Březen 2015

Po chemoterapiích má zpátky vlasy i vousy a cítí se tak dobře, že vyráží na divadelní premiéru.

Fotogalerie
14 fotografií