Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kyselinou znetvořená Martina promluvila: Ublížil mi Jan D., poznala jsem ho!

Autor: zb, simao, dce - 
24. března 2015
10:15

Martinina videovýpověď u úterního soudu proti muži, který na ni měl zaútočit, vyrazila dech všem v síni. Dívka, kdysi krásná, dnes zohavená k nepoznání, jasně ukázala na muže, který jí zničil život. V útočníkovi poznala svého expřítele Jana D.

Je ostříhaná na krátko, má brutálně popálený obličej, je slepá. V soudní síni dnes pustili videozáznam s výpovědí Martiny P., kterou neznámý muž polil kyselinou sírovou loni v listopadu v momentě, kdy nastupovala do auta. Vše se odehrálo za bílého dne uprostřed plzeňské ulice. Jen díky rychlé odborné pomoci Martina přežila – část kyseliny totiž také vdechla!

„Věci jsem si dala na zadní sedadlo. Sedla jsem si na místo řidiče a kabelku dala na sedadlo spolujezdce. Když jsem se sklonila pro mobil, otevřely se dveře u řidiče. Já otočila hlavu. Uviděla jsem kotníkové boty Solomon. Chtěla jsem se podívat na toho člověka, on měl hlavu nad střechou fabie. V ten okamžik mi vylil nějakou látku do obličeje. Vykřikla jsem, bylo to hrozné,“ popisovala na videu Martina, které incident navždy změnil život.

„Pak jsem ještě viděla toho člověka, jak odchází. Byl vysoký asi 180 cm, štíhlý, tmavě oblečený. Poznala jsem podle jeho pohybu, chůze, podle toho, jak razantně otevřel dveře, že to byl Jan D. Pak mě všechno začalo pálit,“ poukázala na svého expřítele Jana D., taxikáře, který u soudu v pondělí prohlašoval, že Martině nic neudělal.

Jan D. měl podle obžaloby Martině ublížit kvůli rozchodu. Jeho chorobná žárlivost ale zničila dívce celý život. Nejdřív jí Jan D. psal neustále e-maily a SMSky. Jenže pak přitvrdil...

„Na konci září 2013 se jeho chování změnilo. Přitvrdil. V SMS mi začal nadávat, urážet, psal, že když bychom se někde potkali, že by se nemusel udržet. Tehdy jsem nevěřila tomu, že by mi ublížil. Vím, že pak také psal na Facebooku o nějaké svini, psal na Facebook ublíženecké příspěvky. Nereagovala jsem. Byla jsem šťastná s novým přítelem a Jana D. jsem chtěla vymazat ze života. Na přelomu října a listopadu 2013 mi přestal Jan D. psát e-maily, SMS, volat, prostě to všechno přestalo, on se odmlčel,“ dodala Martina. V listopadu však přišel útok. Jan D. tvrdí, že v osudný den pálil na zahradě listí a stopy kyseliny na jeho botách jsou od výměny baterie v jeho autě.

Video Zprávy: Případ Petra Kramného odložen! A dívka zohyzděná kyselinou: Přizná se přítel? - Blesk TV
Video se připravuje ...

marlen52 ( 24. března 2015 18:56 )

kdo to udělal tak bych ho taky polila kyselinou jen je divné jak viděla jak odchází.přece když se kyselina jen dotkne kůže tak ihned začne pálit natož v očích.ještě viděla co ten dotyčný dělá a jak jde do auta jak ho otevírá.něco se mě na tom nelíbí.

momoko ( 24. března 2015 17:18 )

takového hajzla vykoupat v kyselině

anka ( 24. března 2015 13:36 )

Doufam, ze dostane vyjimecny trest, na dozivoti...

hu11 ( 24. března 2015 13:35 )

Taky bych ho polil a nechal znetvořit - parchanta

jity ( 24. března 2015 13:24 )

Je mi té mladé ženy moc líto, zázrak už se konat nebude. Má postižení do konce života, jemu bych přála polít zadel kyselinou, aby si na ni v tom kriminále nemohl ani sednout. Chrcnout mu to do ksichtu je také málo, ksindl, jeden.

Zobrazit celou diskusi