Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těžké zranění zpěváka Hrůzy: Mladík dostal 3 roky natvrdo!

Bratranci Patrik a Nikolas u soudu kvůli napadení zpěváka Hrůzy
Bratranci Patrik a Nikolas u soudu kvůli napadení zpěváka Hrůzy  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, simao, kru - 
24. března 2015
10:50

Poslali zpěváka Michala Hrůzu do bezvědomí, soud nyní rozhodl, že jeden z mladíků půjde do vězení! Patrik K. za ublížení na zdraví dostal trest 3 roky nepodmíněně a musí zaplatit odškodnění skoro půl milionu! Druhý z obviněných bratranců Nikolas A. musí dva a půl roku sekat latinu, jinak mu hrozí roční pobyt za mřížemi.

Ostravský krajský soud dnes vynesl rozsudky v případě dvou mladíků, kteří loni v červenci v Ostravě napadli Michala Hrůzu. Zpěvák utrpěl vážné zranění hlavy, podrobil se operaci a několik dní byl v bezvědomí.

Soud se s útočníky „nemazal“. Patrik K., který Hrůzu udeřil pěstí, dostal tři roky natvrdo. Žalobce pro něj požadoval nepodmíněný trest na čtyři roky. Právě po jeho ráně totiž zpěvák upadl a utrpěl vážné zranění hlavy. Patrikův obhájce naopak požadoval pouze podmíněný trest.

Dle rozsudku musí Patrik K. pojišťovně uhradit plnou požadovanou sumu, Hrůzovi zaplatit přes 400 tisíc a jeho manželce Lindě Hrůzové 30 tisíc. Zbytek Hrůzových finančních nároků ve výši zhruba 2,1 milionu korun bude řešit civilní soud.

Druhý obžalovaný Nikolas A. měl podle státního zástupce dostat podmíněný trest za to, že dal Hrůzovi facku. S tím ale nesouhlasil advokát obžalovaného, který požadoval především překvalifikování jednání na přestupek, popřípadě i upuštění od potrestání. Soud Nikolasovi vymezil podmínku na 2 roky a 6 měsíců. Musí po tuto dobu sekat latinu, jinak půjde do vězení také. Na rok.

Incident se odehrál loni 17. července ve Stodolní ulici. Bratranci Patrik a Nikolas se na ulici postrkovali, do potyčky se vložil Hrůza a chtěl zavolat policii. Proto mu Nikolas nejprve dal facku. Když na volání policie Hrůza trval, zasáhl podle obžaloby Patrik. Zpěváka udeřil pěstí. Nikolas se přiznal a svou výpovědí usvědčil druhého obžalovaného, který tvrdí, že si nic nepamatuje.

Video U soudu zaznělo, jak napadli Hrůzu: Nejdřív facka, potom rána do obličeje - Ivana Žáková
Video se připravuje ...

hofihofi ( 24. března 2015 20:33 )

De-bil je rozhodne, sral se do ceho mu bylo hovno, hral si na cetnika

hofihofi ( 24. března 2015 20:30 )

Dva kluci do sebe strkaji a on na ne vola policii, dostal zaslouzene, bohuzel ti co se dali chytit odnesou, Hruza je priblblej udavacskej *** jak za komousu domovni duvernici.

vasek666 ( 24. března 2015 20:06 )

já nevím, psát o něm, že je debil, a že se sral do něčeho, po čem je mu... ale na druhou stranu, kdyby si místo čtečky, kterou teď potřebuje si vzal do ruky třeba lopatu, nebo krumpáč, a šel něco pořádnýho dělat, tak já nevím. Aby si zase nezkazil voči. ALE NAKONEC CO, ASI SE OPRAVDU NEMĚL SRRÁT PO ČEM MU BYLO .........

karlos107 ( 24. března 2015 19:50 )

Debil jeden...sral do čeho mu bylo howno, kretén.

hofihofi ( 24. března 2015 18:54 )

Priblbly hystericky vykrik.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání