Když padla poslední klapka filmu Pretty Woman, bylo Julii Roberts (47) něco málo přes dvaadvacet a její okouzlující princ Richard Gere (65) slavil čtyřicátiny. A třebaže se tato dvojice ještě potkala v dalších filmech, Pretty Woman z nich udělala skutečné hvězdy a lidé tento snímek milují dodnes.

Příští týden má novodobá „pohádka“ se šťastným koncem přesně 25 let od svého vzniku. A to už je pořádný důvod k tomu, aby se všichni protagonisté sešli. Díky videu, které odvysílalo NBC, mohl celý svět vidět celou partu hezky pohromadě. Vedle Julie Roberts, která jak se zdá vůbec nezestárla, se usmívá její parťák Richard Gere. Spolu s nimi se na place objevil i představitel manažera hotelu, Hector Elizondo (78) a kamarádka Vivien, herečka Laura San Giacomo (52).

Pretty Woman je častokrát označována jako nejznámější role Julie Roberts, která ji vystřelila mezi hvězdy světového formátu. Přestože si herečka zahrála ještě v mnoha filmech, vždy s ní bude spojena právě postava prostitutky Vivian. Příběh, kdy se lehká dívka zamiluje do byznysmena a on do ní, každoročně míří na televizní obrazovky. A i když tuto story zná každý už nazpaměť, sledovanost Pretty Woman pokaždé láme rekordy.  

Fotogalerie
10 fotografií