Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Muž se sekerou vtrhl na radnici: Putina na vás, řval na policisty!

Na radnici v Českých Budějovicích vtrhl muž se sekerou. Putina na vás, řval na přivolané policisty (ilustrační foto)
Na radnici v Českých Budějovicích vtrhl muž se sekerou. Putina na vás, řval na přivolané policisty (ilustrační foto)  (Autor: ČTK, Profimedia.cz)
Autor: simao, hra - 
19. března 2015
17:23

Na českobudějovické radnici řádil výtržník. 45letý muž tam přišel vyzbrojen sekerou, kopal do dveří, lidé se před ním strachy zavírali do svých kanceláří... Na přivolané policisty muž křičel "Putina na vás!". Skončil v policejním autě se želízky na rukou. Nakonec ho odvezli do psychiatrické léčebny.

"45letý neurvalec dnes před 11. hodinou přišel na Magistrát města a hrubě se dožadoval svých práv. Na důkaz svého jednání vykřikoval, že pracovnicím a sobě způsobí újmu na zdraví. Úřednice se naštěstí stačily uzamknout a muž jen kopal do zařízení místnosti," popisuje dramatickou situaci z Českých Budějovic policejní mluvčí Milan Bajcura.

"Nebylo mu moc rozumět. Křičel něco o tom, že mu ukradli kamna. Choval se jako blázen," dodala jedna ze svědkyň. Zaměstnancům se podařilo přivolat hlídku strážníků Městské policie, která byla nedaleko, dorazili i státní policisté z českobudějovické služebny. "Ti muže zpacifikovali a převezli na obvodní oddělení České Budějovice – město," pokračuje mluvčí Bajcura.

Policisté přitom muže strhli na zem a spoutali. Ani odvádění do policejního auta se neobešlo bez problémů. "Bránil se a křičel na celé náměstí: Putina na vás," prozradila svědkyně. Incident je řešen pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. "Muž byl zbaven svéprávnosti. Postarají se o něj v psychiatrické léčebně," dodal policejní mluvčí Bajcura.

kverul ( 19. března 2015 21:08 )

Tgbb byl v ráži

tgbg ( 19. března 2015 20:02 )

Muž se sekerou-další z řady debilních komunistických pravdoláskařů.

ninga ( 19. března 2015 19:09 )

vyhostit do Ruska

brunos ( 19. března 2015 19:00 )

Jeden z pitomců s červenýma kartičkama.

vrahrychtar ( 19. března 2015 18:54 )

jen dalsi ucen z dilny zrzaveho zmrta...

Zobrazit celou diskusi