Scestná, s kýčem spojená infantilnost modelů herečky Mariky Procházkové či všestranné umělkyně Anife jistě nikoho až tak nepřekvapí. Tyto dámy jsou akcenty pokleslé romantiky, kanýrky či levnými sukýnkami proslulé. Zastoupení moderátora Petra Vágnera mezi stylistickými neumětely však leckteré zřejmě udiví. Jistě se najdou lidé, jimž se bude jeho módní exhibice jevit zajímavá, správně odvázaná, dokonce nedej bože cool. Neboť nejen akční fešák Vágner, ale i jiní parádníci postrádají cit pro věc a pletou si extravaganci s cirkusem.

Ikona v trestu

Nejvíce však zřejmě překvapí přítomnost Chantal Poullain – její společenská kreace přece nevkusem do kolen neklátí, namítnou mnozí. Nutno říci, že právem, ale také platí, že od Poullain, českého symbolu francouzského šarmu, se předpokládá, že ovládá etiketu, ctí dress code, jemuž dodá pel jedinečnosti, vrozené noblesy. Což se v případě hogo fogo brněnského plesu, který velkou toaletu vyžadoval, nestalo. Chantal krajkovým živůtkem s prádlovou podprsenkou dokonce v kultivovanosti selhala i na poli tzv. malých večerních. Do svodky módních trapasů ledna a února tedy patří stejně jako v cestě za jedinečností tápající herečka a režisérka Tereza Nvotová, která na prominentního Českého lva vyrazila s velkou rudou síťovkou.

Smeč Výborné

Inventář stylistických trapasů letošního roku se teprve rodí, do jeho uzávěrky zbývá ještě necelých deset měsíců. Kdo nakonec skončí ve smrtelné topce vyděděnců, stylistických podivností zasluhujících předponu NEJ, těžko říci. Ale i tak si troufám tvrdit, že Lucie Výborná má díky velké večerní outdoorové toaletě z dílny E.daniely jednu z čelních pozic v hitparádě krutých bizarností jistou už teď.

Chantal Poullain: Selhání hodné periferie

Charismatická Francouzka, která je v tuzemsku symbolem přirozeného, na módních trendech nezávislého šarmu, sice po rozvodu s hercem Bolkem Polívkou žije v Praze, ale moravská metropole, kde pobývala, ji vnímá jako svou star a na Plese jako Brno chybět nesměla. Bohužel krátké šaty byly na bále prezentujícím se jako výjimečná gala záležitost těžkým prohřeškem. Etiketa jasně velela velkou večerní. Nešťastná je i průhledná krajka s tvrdě přiznanou prádlovou podprsenkou a o kultivovanosti nesvědčí ani krátká podšívka transparentní sukně.

Známka: 4

Chantal Poullain: Charismatická Francouzka, která je v tuzemsku symbolem přirozeného, na módních trendech nezávislého šarmu, sice po rozvodu s hercem Bolkem Polívkou žije v Praze, ale moravská metropole, kde pobývala, ji vnímá jako svou star a na Plese jako Brno chybět nesměla. Bohužel krátké šaty byly na bále prezentujícím se jako výjimečná gala záležitost těžkým prohřeškem. Etiketa jasně velela velkou večerní. Nešťastná je i průhledná krajka s tvrdě přiznanou prádlovou podprsenkou a o kultivovanosti nesvědčí ani krátká podšívka transparentní sukně.
Autor: Herminapress.cz

Tereza Nvotová: Nesvéprávná jedinečnost sexy brunety

České veřejnosti se masově připomněla v seriálu TV Nova Gympl, natočila pozoruhodný dokument Ježíš je normální a u nás se u jejího jména většinou uvádí, že je dcerou v ČR populárnější herečky Anny Šiškové. Zlatavě žlutá kreace s flitrovým živůtkem a v pase do skladů nabranou sukní, již zvolila na gala večer filmových cen Český lev, rozhodně neomamovala, ale v dress code akce by jakž takž prošla, pokud by ji umocnily patřičně elegantní doplňky. Nikoli úchylná červená taška z kategorie síťovek a levně působící, ve stejné, zcela nepochopitelné barvě vyvedené lakovky.

Známka: 5

Tereza Nvotová: České veřejnosti se masově připomněla v seriálu TV Nova Gympl, natočila pozoruhodný dokument Ježíš je normální a u nás se u jejího jména většinou uvádí, že je dcerou v ČR populárnější herečky Anny Šiškové. Zlatavě žlutá kreace s flitrovým živůtkem a v pase do skladů nabranou sukní, již zvolila na gala večer filmových cen Český lev, rozhodně neomamovala, ale v dress code akce by jakž takž prošla, pokud by ji umocnily patřičně elegantní doplňky. Nikoli úchylná červená taška z kategorie síťovek a levně působící, ve stejné, zcela nepochopitelné barvě vyvedené lakovky.
Autor: Herminapress.cz

Anife Vyskočilová: Romantika na odstřel

Svérázná osmanská Turkyně se image jednoduché pouliční holky, která se s ničím a nikým nepáře, nevzdává ani ve čtyřicítce. Stále těží z rádoby humorně zkomolené češtiny a stále sází na nijak hvězdný exotický zjev, jenž v současnosti úchylně tuní lacinými variacemi na baletní sukýnky v doprovodu vysokých kramflíčků. Na křtu kuchařky, psané češtinou masaboba, kde recepty koření dojmy cest, se umělkyně stylizovala do bílé labutě a v monofilem ověnčeném nátělníku na odiv vystavila umělé poprsí.

Známka: 5

Anife Vyskočilová: Svérázná osmanská Turkyně se image jednoduché pouliční holky, která se s ničím a nikým nepáře, nevzdává ani ve čtyřicítce. Stále těží z rádoby humorně zkomolené češtiny a stále sází na nijak hvězdný exotický zjev, jenž v současnosti úchylně tuní lacinými variacemi na baletní sukýnky v doprovodu vysokých kramflíčků. Na křtu kuchařky, psané češtinou masaboba, kde recepty koření dojmy cest, se umělkyně stylizovala do bílé labutě a v monofilem ověnčeném nátělníku na odiv vystavila umělé poprsí.
Autor: Herminapress.cz

Petr Vágner: Gatsbyho groteska z večerky

Absolvent vyšší odborné herecké školy, jenž se na webu nabízí coby česky mluvící moderátor zvládající spoustu dovedností včetně golfu, akrobacie, parašutismu, je fešákem, který humna nepřekročí. Důkazem je i tento brutální pokus o provokativního dandyho, jenž se s deficitem nonšalantní výstřednosti a citu pro věc snaží sloučit svět tradičního džentlmena s maskovacím vzorem armádních sborů za účasti pracovních bot dělníka v salónní vintage podobě. Napětí kontrastů vyústilo v tragikomedii, chtělo by se říct…

Známka: 4

Marika Procházková: Veselé drama přerostlé Lolity

Módní jízda sošné herečky na bohulibých společenských akcích pokračuje a těžko jí odolat. Do svodky módní policie znovu nezařadit. I když se stále jedná o variaci ležérních sukýnek za zenitem trendů. Většinou v doprovodu signálních barev, vzorů, laciných, leckdy scestně koketních efektů, k nimž patří i růžová torna s dětskou aplikací na mocné zadnici. Zde navíc v neuvěřitelné kombinaci s černými puntíkatými punčocháči v hnědých kozačkách doplňujících zbytek zářivého, květy poznamenaného outfitu.

Známka: 5

Marika Procházková Módní jízda sošné herečky na bohulibých společenských akcích pokračuje a těžko jí odolat. Do svodky módní policie znovu nezařadit. I když se stále jedná o variaci ležérních sukýnek za zenitem trendů. Většinou v doprovodu signálních barev, vzorů, laciných, leckdy scestně koketních efektů, k nimž patří i růžová torna s dětskou aplikací na mocné zadnici. Zde navíc v neuvěřitelné kombinaci s černými puntíkatými punčocháči v hnědých kozačkách doplňujících zbytek zářivého, květy poznamenaného outfitu.
Autor: Herminapress.cz

Lucie Výborná: Kilimandžáro krvavého nevkusu

Ponechme stranou, nakolik bylo rozhodnutí učinit z této dámy moderátorku večera předávání filmových cen Český lev scestné. Každopádně její výkon, síla osobitosti, s ní spojeného vtipu příliš nenadchly. A rudý, k spacáku mnohdy trefně přirovnávaný komplet maxi šatů na zip a jakési jupky do pasu s kapucí od zapouzdřené, kreativně mrtvé zn E.daniely, jež si Výborná oblékla na afterparty, rovnou vyděsily. Staly se hitem sociálních sítí následujícího dne. Výborná prohlásila: „Jde o první outdoorové šaty, které neprofouknou. Je to techno streč, voděodolné zipy“. Jenže tady šlo o gala večer glamour světa VIP!

Známka: 5

Lucie Výborná: Ponechme stranou, nakolik bylo rozhodnutí učinit z této dámy moderátorku večera předávání filmových cen Český lev zcestné. Každopádně její výkon, síla osobitosti, s ní spojeného vtipu příliš nenadchly. A rudý, k spacáku mnohdy trefně přirovnávaný komplet maxi šatů na zip a jakési jupky do pasu s kapucí od zapouzdřené, kreativně mrtvé zn E.daniely, jež si Výborná oblékla na afterparty, rovnou vyděsily. Staly se hitem sociálních sítí následujícího dne. Výborná prohlásila: „Jde o první outdoorové šaty, které neprofouknou. Je to techno streč, voděodolné zipy“. Jenže tady šlo o gala večer, glamour světa VIP!
Autor: Herminapress.cz

Fotogalerie
8 fotografií