Hercova žena, která už přes velké bříško ani nedopne kabát, přišla »vyzbrojena« lejstry. „Terezka mi přivezla k podpisu moje faktury, které jsem účtoval za práci. Pořád se o mé záležitosti stará,“ vysvětlila hvězda seriálů Vyprávěj a Všechny moje lásky důvod schůzky.

Během rychlého setkání měla bývalá produkční až smrtící pohled. I když se Roman pokusil alespoň o chabou konverzaci a úsměv, zcela ho ignorovala. Jakmile bylo podepsáno, bez ohlédnutí odešla. On sice ještě mluvil, ale ona už byla téměř pryč.

Vojtkovi si v obchodním centru předali prvorozenou dceru Editu, které bude v květnu pět let. Roman ji měl dva dny u sebe – v bytě herečky Jitky Čvančarové (36) a tanečníka Petra Čadka (36), u nichž našel azyl po odchodu ze své vily v Řitce, kterou teď obývá pouze Tereza.

„Vezl jsem tam dcerku na gymnastiku a Terezka si ji tam vyzvedávala. Proto jsme se sešli v podzemních garážích,“ prozradil Vojtek.

Útěchu hledá u sestry

Opuštěná těhotná Tereza Vojtková hledá útěchu u svého jednovaječného dvojčete Kristýny (34).

Sestry mají stejně staré dcerky, které navštěvují stejné kroužky, tudíž je kromě krve pojí i maminkovské záležitosti.

Když Roman oznámil manželce, že s ní není šťastný, byla to právě Kristýna, za kým Tereza jela pro »první pomoc«. Po schůzce Vojtkových v podzemních garážích obě vyrazily na malé nákupy.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Jak nám lžou o víně? A dělení majetku u Vojtků: Čí bude vila za 10 milionů? Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií