Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Video: Dotestováno: Kuchařky milují papriku!

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
2. března 2015 | 11:20
Prezentace klienta |

Toto a mnohem více jsme se dozvěděli od čtenářek Blesku pro ženy, které s námi testovaly lahůdkovou a gulášovou papriku.

Zájem o testování tohoto koření byl obrovský, vzorky zmizely do kuchyní našich čtenářek během několika dní.  Stačilo totiž vyplnit krátký formulář na stránkách www.testovanisbpz.cz a pak vyzkoušet své oblíbené recepty za pomoci těchto dvou druhů papriky.

Následně naše testovatelky obdržely do mailových schránek anonymní dotazník, díky kterému jsme se mimo jiné dozvěděli, že je paprika jedním z nejoblíbenějších kuchyňských koření českých žen.

Většina žen si velice pochvalovala jemnou chuť a aroma lahůdkové papriky. Ocenily ji především ty ženy, které rády vaří maďarskou kuchyni, protože se bez ní prostě neobejdou, když chtějí jídlu dodat tu správnou chuť.  Mnoho žen také upozorňovalo na to, že si při vaření s lahůdkovou paprikou musíte dávat pozor, aby nebyla vystavena příliš vysoké teplotě, protože rychle zhořkne.

O gulášové paprice se všeobecně ví, že je silnější než lahůdková, což nám potvrdily i samy testovatelky. Dále vyzdvihly její ovocnou chuť s pikantním paprikovým nádechem a velmi překvapeny byly tím, jak rychle se silné aroma rozvine při vaření. Prý za guláš dochucený touto paprikou dostaly doma od rodiny velkou pochvalu.

Kotanyi koření jsou známé svou nezaměnitelnou chutí i vůní, proto čtenářky nepřekvapilo, že výsledná podoba paprikového koření vzniká podle tajné původní receptury, která nebude prozrazena.

Litujete, že jste se do testování nepřihlásily také? Nemusíte! Sledujte dále web www.testovanisbpz.cz nebo důkladně pročítejte každé číslo Blesku pro ženy a garantujeme vám, že další testovací výzvu nepřehlédnete!