Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mynářova svatba očima stylisty: Alex měla nechat korunku doma! Jak dopadli ženich a Zeman?

Autor: vr - 
2. března 2015
06:01

Zpívá se, že jednou jsi dole, jindy nahoře. Po skandálu, který způsobil její vztah s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (47), je moderátorka Alex Nosková (31) konečně na chvíli na vrcholu. Kromě prstýnku má nyní i povolení tykat prezidentovi. A byla to přitom zajímavá podívaná! Jak však dopadl velký den novomanželů Mynářových v očích stylisty?

Mynářova svatba: prezident Zeman se opíral o tajemníka Hlinovského Mynářova svatba: prezident Zeman se opíral o tajemníka Hlinovského | Foto Blesk - Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák
Ve vkusných krémových šatech a se stříbrnou korunkou ve vlasech kráčela nevěsta v sobotu v poledne do osvětimanského kostela sv. Havla. Tam na ni čekali svatebčané včetně prezidenta Zemana či první dámy Ivany (49). Kostelní zvony vyzváněly, jako by věděly, že se pro ni chystá velká změna.

Z brunetky, kterou fotograf zachytil na dubajské pláži s ženatým hradním úředníkem a jejíž kariéra v České televizi pak prožila strmý pád, se totiž stala v sobotu choť Zemanova kancléře a milionáře, který umí nakupovat superlevné nemovitosti! „Vypadala jako princezna,“ řekl Blesku sám Mynář o nové paní Mynářové, která pod srdcem nosí jeho syna.

Těhotenství přitom bylo na nevěstě vidět i během sobotního obřadu. Ale nikoliv nějak přehnaně výrazně. Svatební šaty zakulacující se bříško zakryly. „Alex evidentně přípravu na svůj velký den nepodcenila a vše je promyšlené do posledního detailu. Krémové šaty z hedvábí jsou skutečně překrásné, škoda, že chlad v kostele nedovolil mamince ukázat róbu všem svatebčanům rovnou tam. Zvolila krásný kabátek bolerového střihu s umělou kožešinou na rukávech a lící. Výrazné překlady v pase s broží však chtěly už jen jednoduchý vyčesaný drdol a korunku nechat doma,“ uvedl pro Aha! stylista Dušan Chrástek.

O něco hůře v jeho očích dopadli svědek Zeman a jeho kancléř. „Novomanžel tolik času přípravám nejspíš nedal. Sako mohlo být ‚slim‘ střihu... Pan prezident zůstal ve svrchníku a ten mu velmi sluší. Kravata měla být jednobarevná, třeba tmavomodrá, žádné vzory. Jasné pravidlo je totiž, že svědkové volí jednoduché oblečení a nevyčnívají,“ dodal pro Aha! Chrástek.

Video Ta mlaskla! Prezidentův muž Mynář si vzal těhotnou partnerku! - Vera Renovica,Jiří Janecký
Video se připravuje ...

Miloš Zeman musel ze svatby odjet ve čtyři odpoledne, protože ho čekala náročná cesta do Washingtonu. Zbylí svatebčané ale ‚pařili‘ do ranních hodin. Bílé víno teklo proudem, štamprlata měla dvojitou směnu. Hned v neděli dopoledne pak pan a paní Mynářovi penzion opustili ve zlatém range roveru, po chvíli se ale vrátili na ‚domácí půdu‘ a upozornili, že žádná exotická svatební cesta nebude – Alex totiž lékaři v šestém měsíci těhotenství nedoporučili příliš cestovat.

Video EXKLUZIVNĚ: Ženich Mynář po svatbě: nevěsta si potykala se Zemanem, líbali se čtyřikrát! - Vera Renovica,Jiří Janecký
Video se připravuje ...

istyl ( 2. března 2015 08:56 )

další prilezitost, jak so ožrat držku

19jirka74 ( 2. března 2015 07:29 )

 Jako v pohádce....

lepo ( 2. března 2015 07:24 )

ano tasshi .. 47 letý pán je pro Alex jen výtah do "lepší společnosti a k lepšímu životu" a dobře mu tak! Za pár let by dal "království" ne za koně, ale za klidný život v pohodě a ne mít doma puberťáka a možná ještě malé dítě ( to podle toho kolik dětí bude Alex chtít) .. a .. pan Chrástek - tak to je opravdu humorná postavička. Nevím proč, ale když ho vidím a slyším mluvit - musím se smát (neplést s posmívat). Hezký den všem!

babapsi ( 2. března 2015 07:22 )

jak by mohla doma nechat korunku, když doma nechala rozum, musí ten prázdný mozek něčím zakamuflovat, šantala ženich také vypadal in, prověrka neprověrka, a celá svatba absolutně bezchybná - rozvedený proutník se žení v kostele sv. Havla, doufám,že to není blahořený známý alkoholik, lhář a podvodník, zde v ČZechlandu je možné úplně, ale úplně vše !

mirkazam ( 2. března 2015 06:55 )

??Krásná "Alex měla nechat korunku doma?..Ale kdepak, musela se přece předvést jako korunovaná...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa