Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sedmero trapasů slavných: Když hvězdy padají „z nebe“ na zem!

/
  • Sedmero trapasů slavných: Když hvězdy padají „z nebe“ na zem!
    1. března 2015 ● 05:36

    Zprávy z Hollywoodu: Hezky zpátky na zem! Své o tom ví Madonna, která nedávno spadla během vystoupení ze schodů. Přesto dokázala vstát a dokončit celou show. Slavná zpěvačka však není jediná, kdo neobelhal zemskou přitažlivost. Sedmička celebrit, které nejednou políbily matičku zem.

  • 1.

    Madonna (56)

    Chudák Madonna! Její výkon na BRIT Awards 25. února měl být třešínkou na dortu celého večera. Vše šlo dobře do chvíle, než upadla! Když totiž zpěvačka stála na vrcholu schodiště, jeden z jejích tanečníků jí měl strhnout černý plášť. Jenže ta malá mrška byla zavázaná asi příliš pevně a Madonna udělala „kotrmelec“ po zádech. Naštěstí pád nebyl vážný a Madonna své vystoupení dozpívala jako pravý profesionál.

    2263980:full:true:true

  • 2.

    Jennifer Lawrence (24)

    Pády na velkých společenských akcí se nevyhýbají opravdu nikomu. Poté, co herečka Jennifer Lawrence získala v roce 2013 Oscara jako nejlepší herečka, přišlápla si šaty přímo v přímém přenosu. Jako pravá dáma Jennifer stoupala po schodech, aby převzala zlatou sošku, a najednou byla na zemi. Herečka si přesně o rok později celý incident zopakovala znovu, tentokrát na oscarovském červeném koberci. Opět ji sledoval celý svět.

    Jennifer Lawrence
    Autor: hollywoodlife.com

  • 3.

    Taylor Swift (25)

    Miláček Ameriky, zpěvačka Taylor Swift, také poznal, jaké to je spadnout na tvrdou zem. I když si zpěvačka zakládá na dokonalé vizáži od hlavy až k patě, gravitace ji přeci jen dohnala. Poté, co skončila své silvestrovské vystoupení, kráčela dolů po schodišti, když v tom šlápla do prázdna. Jedinou záchranou pro ni bylo zábradlí, o které se Taylor na poslední chvíli zachytila.

    Taylor Swift
    Autor: hollywoodlife.com

  • 4.

    Kim Kardashian (34)

    Za pravou dámu chce být za všech okolností i herečka, moderátorka a modelka Kim Kardashian. Jenže stačí malý schod nebo obrubník u chodníku a tato hvězda okamžitě padá na zem jako zralá hruška.

    Kim Kardashian
    Autor: hollywoodlife.com

  • 5.

    Miley Cyrus (22)

    O kluzké podlaze ví své i zpěvačka Miley Cyrus. Ta skákala jako pominutá na pódiu během svého vystoupení, až málem spadla mezi své fandy. 

  • 6.

    Ed Sheeran (24)

    Textař a zpěvák Ed Sheeran také poznal, jaké to je, když se mu „rozjedou“ nožky. Během svého vystoupení to se svými fanoušky tak rozjel, že nakonec skončil na pódiu na zádech.

    Ed Sheeran
    Autor: hollywoodlife.com

  • 7.

    Lady Gaga (28)

    Lady Gaga disponuje šatníkem, který v sobě skrývá nejen velmi extravagantní oblečení, ale hlavně i šílené boty. Právě vysoké podpatky se staly blonďaté divě osudnými, když se kvůli nim zpěvačka rozplácla na zemi jako žába.

    Lady Gaga
    Autor: hollywoodlife.com
      

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy