Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Video policejní brutality: Muže z Kladna zbila skupina policistů

Policisté do bezbranného mladíka kopali
 (Autor: TN.cz)
Autor: rvs, oj - 
27. února 2015
17:23

Bití, kopání, šlapání na hlavu, rozbití mobilu… Tak vypadal »zásah« osmi policistů u Slaného. Loni v listopadu tam přijeli za mladíkem, který údajně bil svoji přítelkyni. Spoutali mu ruce za zády a rozhodli se ho »ztrestat«. Samozvaní mstitelé se ale přepočítali. Jejich řádění natočila bezpečnostní kamera na protějším domě. Několik policistů už Generální inspekce bezpečnostních sborů obvinila.

Policisté loni v listopadu dostali hlášení, že mladík v obci napadl svou přítelkyni. Osm jich proto naskákalo do auta a vyrazilo na místo. Nejdřív jim nikdo neotvíral. Údajný násilník nakonec vyšel před dům s tím, že „mužům zákona“ vše vysvětlí. V tu chvíli se spustilo policejní řádění.

Videozáznam zveřejněný serverem TN.cz zřetelně zachycuje, jak policisté do spoutaného mladíka ležícího na zemi kopou, šlapou na něho, bijí ho pěstí. Jeden z policistů mu dokonce jen tak pro zábavu vytáhl z kapsy telefon, praštil s ním o zem a dupl na něj.

Video Záběr z kamery na domě. - TN.cz
Video se připravuje ...

Týrání skončilo až v momentě, kdy si skupinka uniformovaných mstitelů všimla kamery, která je celou dobu natáčí. „Chtěli na mně, abych je dovedl do kanceláře, chtěli se dostat do počítače a záznam zničit. Heslo jsem jim odmítl dát, tak alespoň vytrhali všechny kabely, než odjeli,“ uvedl pro server TN.cz mladík, který konflikt s přítelkyní před příjezdem policie přiznal.

O případ se začala zajímat GIBS. Podle napadeného Michala H. se policisté u výslechu vymlouvali, že nerozdupali mobil, ale svítící krabičku, nebo dokonce i na to, že v době zásahu byli opilí.

jahodove_ticho ( 28. února 2015 02:19 )

Otázka je co to bylo za týpka....

kiwi65 ( 27. února 2015 23:42 )

 Takhle se do toho mohli pustit v Uh.Brodě ale asi byli pos.raný az za usima.Jsou jak cigoši,útočí jen ve smečce a hlavně když si jsou jistí že se soupeř nemůže ubránit...

simeonsimeonovic ( 27. února 2015 20:42 )

Policie v ČR je dobytek, jak státní, tak městská. To není první případ. Dnes jsem je pozoroval. Frajeři projížděli okolo zastávky, kde několik lidí kouřilo - tam kde je to zakázaný. Jedna holka, frajerka,u tý se zastvili, prohlídli nohy, *** a nechali ji v klidu kouřit. Potom popojeli, vyskočili na postaršího frajera, a už ho jebali, občanka...., pokuta. Potom sedli do auta, kde se evidentně dobře bavili,co se jim zase povedlo za prasárnu. Pomáhat a chránit? Bůh nás ochraňuj před nimi.

japos22 ( 27. února 2015 20:41 )

Tak nepřeháněj - tohle se nepromíjí - ta byli hovada

akko ( 27. února 2015 19:40 )

Hyeny...nic jineho nez hyeny me nenapada...tady je videt,Jaci inteligentni a silni jedinci jdou "pomahat a chranit"...Nic neumim a nic neznamenam,ale chci neco delat,dejte mi prosim uniformu,jsem blbej,ale tohle zvladnu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání