Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubkovou po krvácení do mozku pustili domů: Pomalu začínám chodit!

Autor: simao, vr - 
27. února 2015
15:45

Nekouří, nebere léky, neměla prý úraz. Přesto Petru Paroubkovou (41) vezli do nemocnice s náhlým krvácením do mozku. Měla štěstí, nemusela na operaci a z JIPky ji nyní pustili domů. Tam ji nadšeně přivítali její dcera Margarita (5) a manžel Jiří (61). Ještě pár vyšetření, ale již nyní se Paroubková pomalu může začít vracet do normálu! 

„Jsem hodně unavená a pořád musím trochu zpomalovat tempo a rehabilitovat. Jelikož jsem vždy žila zdravě, tak v tom chci pokračovat. Budu si života vážit a užívat víc,“ hlásila Blesk.cz již z tepla domova Petra Paroubková, která zkolabovala před očima své dcery a skončila v nemocnici.

Její případ je přitom menší záhadou. Paroubková ležela na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Homolce, kde podstoupila tento týden další vyšetření. Přivezli ji tam se spontánním krvácením do mozkových plen. Příčinou toho bývá výduť na mozkové cévě, jenže nic takového poslední vyšetření tento týden neodhalilo.

Péči lékařů z Homolky si manželka expremiéra pochvalovala. Doktoři prý navíc věří, že by se další podobná příhoda neměla opakovat. „Nepotřebuji tedy operativní výkon a můžu se začít vracet do normálního života. Zatím jsem jenom seděla, teď pomalu začínám chodit,“ říká Paroubková po dvou týdnech ležení. Doma se pak konečně viděla i s Margaritou, kterou tatínek Jiří Paroubek raději na návštěvy na JIPku nebral.

petrusaa ( 28. února 2015 13:42 )

Když má zadek radost,mívá hlava starost,no stačí brát antikocepci a být náchylná na srážlivost krve a máte zaděláno,na embolii,infarkt nebo CMP

jity ( 28. února 2015 13:11 )

Ano rozumné, přát zdraví, kdo to neumí a přeje jinému jen zlé, je vlastně také nemocen.

illis ( 27. února 2015 19:17 )

tramping Přesně tak, má se přát zdraví .

illis ( 27. února 2015 19:16 )

animka

vog.ht. ( 27. února 2015 17:46 )

Ty jsi nepotřebný a navíc debil. Co s tebou?

Zobrazit celou diskusi