Už od narození svého mladšího syna Matěje je Monika Marešová na děti sama. Její manžel Leoš Mareš rodinu opustil kvůli milenkám. Ač moderátor své děti miluje, což potvrzuje i Monika, moc času mu na jejich výchovu nezbývá. "Někdy je vidí jednou za týden, jindy za dva týdny. Dětem to ale nepřijde, protože nic jiného neznají. Ony nikdy nezažily, že by byl táta furt doma, takže jim to nepřišlo nikdy divné," přiznala Marešová v týdeníku Sedmička.

Když už Leoš své ženě nepomáhá s výchovou, alespoň své děti a ji samotnou živí. Monika totiž nemá žádné vlastní příjmy. Alimenty, které jí Mareš posílá, ale nejsou dostačující. "Nemyslím si, že jsou vysoké. Na živobytí nám to stačí, ale vyskakovat si nemůžu," svěřila se.

Tu a tam si ale něco přivydělá. Zkoušela i moderování, ale nakonec zjistila, že ji tato profese nebaví a ani pro to nemá talent. I tak si ale z moderování různých akcí odnášela slušný honorář. "Něco jsem vždycky dostala. Abych byla přesnější, tak to bývalo deset tisíc," dodala Monika s tím, že zadarmo by takovou práci nedělala.

Fotogalerie
5 fotografií