Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šest let zamčená v boudě! Rodičům se nelíbil její kluk!

Nebohá dívka ležela ve špíně, na hromadě slámy.
Nebohá dívka ležela ve špíně, na hromadě slámy.  (Autor: Isifa)
Autor: Veronika Kynclová - 
26. února 2015
09:01

Je to pohled, který láme srdce. Vyhublá mladá žena leží v odpadcích a její oči prosí o pomoc. Rodiče jí neschvalovali přítele, a tak ji zamkli do zchátralé zahradní boudy. Na šest let!

Čtyřiadvacetileté Čang Čchi rodiče přikázali, že se musí s přítelem okamžitě rozejít. Když je ale dívka neuposlechla a několikrát se pokusila utéct, rodiče se ji rozhodli »umravnit«. Neuvěřitelné je, že i když všichni ve vesnici Ťin-kang, která se nachází v čínské provincii Chu-pej, o utrpení dívky věděli, nikdo jí ze zchátralého domu nepomohl. „Její rodiče jsou velmi mocní lidé a všem řekli, že jí přeskočilo a aby se do toho nepletli,“ popsal místní jménem Čou (50), který si ale z výhrůžek nic nedělal a za dívkou příležitostně tajně chodil.

„Při své poslední návštěvě jsem ji viděl, jak vyzáblá leží na hromadě slámy, kolem ní je pohozeno pár přikrývek a trochu jídla. V tu chvíli jsem si řekl, že už toho bylo dost,“ vysvětlil muž, co ho k pořízení snímku, jenž obletěl celý svět, vedlo. „Ať už jsou řeči o jejích psychických problémech pravda, nebo ne, kontaktoval jsem policii a snímky dal na web. Jsem rád, že se rozšířily po internetu, když místní úřady odmítly cokoliv dělat,“ dodal.

Policie ani úřady se ale k případu zatím oficiálně nijak nevyjádřily.

datel ( 26. února 2015 09:35 )

 pokud si holka najde cigána, feťáka, policajta nebo žoldáka, tak je to asi nejlepší řešení

Zobrazit celou diskusi