Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Daniela Šinkorová: Mé hubnutí se podepsalo hlavně na obličeji

Video se připravuje ...
Daniela Šinkorová
VIDEO: Adam Balažovič
24. února 2015 | 06:00

Herečka Daniela Šinkorová zhubla během jednoho roku sedmnáct kilo a dříve plné tvářičky najednou zaznamenaly známky stárnutí. Aby byla kůže zase pěkně vyživená a obnovil se její mladistvý vzhled, rozhodla se Daniela pro zákrok v estetickém studiu.

„Bojím se takových zákroků, ale jsem herečka a musím se o svůj vzhled starat. Doufám, že si na to nezvyknu a nebudu sem potom chodit každý měsíc,“ svěřila se nám herečka. Do studia Yes visage chodí už hodně dlouho na vlasy, ale ještě neměla odvahu zkusit nějakou omlazovací proceduru a ani jí to nepřipadalo dosud nutné.



Říká se, že žena po čtyřicítce si musí vybrat: buď obličej, nebo zadnici. Znamená to jediné – pokud budete hubená a budete mít perfektní zadek, tak v obličeji se objeví viditelnější vrásky. Naopak, pokud budete mít nějaké to kilo navíc, projeví se to i na vráskách, protože s podkožním tukem nejsou tak viditelné. To se přesně stalo Daniele. Sedmnáct kilo je opravdu dost, a to se muselo někde projevit.

„Jsem spokojená se svou velikostí 34 až 36,“ přiznala herečka. Omlazení kyselinou hyaluronovou, která se vpraví do podkoží, bylo procedurou, se kterou nakonec Šinkorová souhlasila. „Dlouho jsem se na všechno vyptávala, nechci vypadat jako někdo jiný, takže jsem zvolila tu nejjemnější variantu.“


.

Video se připravuje ...