Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Aneta Vignerová: Nemyslím si, že svatba je přežitek

Video se připravuje ...
Modelka na sobě při rozhovoru měla netradiční svatební šaty v černé barvě.
VIDEO: Adam Balažovič
23. února 2015 | 12:30

Modelka Aneta Vignerová je patronkou letošního ročníku soutěže Souboj nevěst, která už 27. února vyvrcholí slavnostním finále v pražském divadle Hybernia. Aneta sice vypadá jako drsná mladá dáma, která má radikálnější názory a romantika ji moc nebere, ovšem zdání klame.

Svatbu by modelka v budoucnosti určitě chtěla, jen ještě nemá jasnou představu, jak by měla vypadat. „Nechtěla bych, aby to byla velká módní přehlídka, kde bych byla jedinou modelkou. Chtěla bych kolem sebe jen ty nejbližší kamarády a rodinu,“ svěřila se. Prý by byla schopná sbalit se po okamžitém nápadu, doběhnout na radnici a vdát se jen před svědky a o tom, že je vdaná, potom všechny jenom informovat.

Řekli byste do ní, že když byla malá, hrála si hodně s panenkami? Měla sbírku panenek Barbie, hrála si s nimi na svatbu a ty nejkrásnější a největší šaty byly vždycky svatební. Aneta na sobě během rozhovoru měla velmi netradiční svatební šaty v černé barvě. Pravdou je, že měly nádherný střih a velmi rafinované prvky, které z nich dělaly hodně sexy kousek. To ovšem není nic pro Anetu, ta by se při své svatbě rozhodně mnohem raději držela klasiky v bílé barvě.

Pokud vás zajímá, jak Souboj nevěst dopadne, můžete se přijet do divadla Hybernia podívat. Také ještě stále můžete na internetových stránkách soubojnevest.cz hlasovat pro tu nevěstu, která si podle vás zaslouží vyhrát hlavní cenu.

Video se připravuje ...