Nuda. Tak by se jedním slovem dalo popsat moderování Českých lvů Lucií Výbornou. I doktoři, kteří ceny předávali, byli vtipnější. Lucie si holt spletla celou akci se zprávami. Tohle jsi, Lucko, fakt nedala. A nejhorší na tom je, že to všichni čekali. O 40minutovém přetažení proti scénáři ani nemluvě.

Jenže pak tomu dala Výborná korunu. Na večírek se převlékla do červených šatů. To nezní tak hrozně, dokud neuvidíte fotky. Lucie oblékla cosi připomínající křížence mezi šaty, spacákem a dětským kapsářem. Určitě má svá praktická využití - ochrání i proti sněhu, který by v Rudolfinu mohl začít padat, kdyby dorazil Petr Kolář.

Video
Video se připravuje ...

Výborná David Turek, Jan Brunclík

Na tomto opravdu úchvatném modelu - ve smyslu, že se spíš uchvátíte, když ho uvidíte - nechybí ani stahovací gumičky, výrazný plastový zip a kapsy, ze kterých rozhodně nic nevypadne. Vše je doplněno slušivým - ehm, ehm - bolerkem s kapucí pochybného materiálu. K tomu speciální trekové lodičky s jehlovým podpatkem, které by na Everestu mohly posloužit místo cepínu a maček.

Mount Everest. Lucka prostě myslí na všechno! A když za to půjde do pekla, tak hezky splyne s pozadím. Na premiéru filmu Himalaya dobrý, na Českých lvech se to blížilo rudému infernu...

Video
Video se připravuje ...

Český lev: Komu přáli Polívka, Svěrák a další vítězství? Markéta Reinischová, David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
5 fotografií