Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Táta muže obviněného z vraždy manželky a dcery: Dluhy Petra K. platí z úspor na penzi!

Autor: Etienne Bláha - 
17. února 2015
05:03

Zatkli ho před rokem! Petra K. (36) 17. února vyšetřovatelé obvinili z vraždy ženy Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) v Egyptě. Za tři dny skončil ve vazbě. Kdo teď platí byt, auta, právničku? Táta Karel!

Zatímco Petr K. si v ostravské vazbě krátí čekání na soud posilováním, v Karviné má stále byt psaný na sebe i manželku. Navíc k tomu platí leasing na auto Moniky, povinné ručení nebo důchodové a životní pojištění. Dohromady tak rodiče Petra K. za rok za syna vydali asi 132 tisíc korun na poplatcích!

„Vše platí oni. Táta pracoval v železárnách ve Vítkovicích, kde se dávalo odstupné 17násobek měsíčního platu. Prý dostal 300 tisíc. Tak ještě před důchodem odešel,“ řekl Blesku obeznámený zdroj.

Protože je Petr K. obviněn z vraždy rodiny, nemůže do vyšetření případu nic dědit. Nemohl tak prodat ani dvě auta, která vlastnili s Monikou. A finance jsou prý jedním z důvodů rozkolu mezi Petrovou sestrou a rodiči. „Vyčítala jim, že na něm zkrachují. Oba rodiče jsou totiž v důchodu a všechno živí vlastně z úspor,“ dodal zdroj.

Kolik vydala rodina za Petra K.? (odhad) Kolik vydala rodina za Petra K.? (odhad) | Blesk

Udržet majetek Petra K. stojí rodinu peníze, největší jednorázovou částku ale získá obhájkyně Jana Rejžková! Slíbila rodině slevu, podle zdroje si i tak naúčtuje až 100 tisíc korun. Zaplatit kvalitního právníka není legrace.

Jenže maminka Petra K. Irena nebyla se službou přiděleného advokáta Jaromíra Richtera spokojená. A tak přes známost sehnala Janu Rejžkovou! „Řekla jim, že to nebude stát víc než 100 tisíc korun,“ prozradil zdroj. Navíc s Petrem K. spolupracuje egyptský právník Keroles Ezzat Bashier, který si podle informací Blesku jen na začátku vzal přes 20 tisíc!

Petr K. před kauzou pracoval v nošovické automobilce od jejího vzniku. Po návratu z egyptského »zajetí« se do práce vrátil, i když se šuškalo, že se ho chce vedení zbavit. Jak je to nyní? „Podle zákona zaměstnanecký poměr stále trvá. Nepřítomnost v práci je omluvená bez náhrady mzdy,“ vyjádřil se personální odbor automobilky.

30. července 2013 kolem půl čtvrté ráno Petr K. vyběhl z hotelového pokoje Titanic Palace v egyptské Hurghadě a žádal pomoc. Jeho žena a dcera ležely na posteli mrtvé, on skončil v nemocnici. Od té doby se verze Petra K. i vyšetřovatelů rozcházejí. Podle manžela a otce je někdo nějakým způsobem otrávil, kriminálka ale Petra K. obvinila, že zabil rodinu elektřinou.

Video Zprávy: Zabíjel Kramný proudem? Pochyby slábnou! A mega krádež v Pařížské! - Blesk TV
Video se připravuje ...

tgbb. ( 20. února 2015 18:16 )

Podle toho, že se tu tak úporně tapetuje již celý rok s tichým souhlasem plesku, je jasné, že to má nějaké temné pozadí. Bezmozková lůza je masírována k touze po krvi PK, přičemž není znám ani motiv, ani způsob vraždy. Bláboly o vraždě elektřinou smete kdykoliv každý, kdo o elektřině a fyziologii něco málo ví. To obrovské množství hodin strávených tapetováním není jen nějaký úlet, ale strach z čehosi, co by zde mohlo vyplout na povrch.

pianko.klidek. ( 18. února 2015 21:12 )

Lidská kreatura.......................

pianko.klidek. ( 18. února 2015 21:11 )

čao hopsi

pianko.klidek. ( 18. února 2015 21:11 )

dobry_vecer, M a K orgány nechyběly.

dobry_den ( 18. února 2015 13:38 )

Zobrazit celou diskusi