Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mynářovi posprejovali vilu za 5,5 milionu: Lhář, napsal mu tam vandal!

Autor: simao - 
12. února 2015
20:48

Hradní kancléř Vratislav Mynář koupil v Praze-Strašnicích výhodně za 5,5 milionu vilu od advokáta Romana Janouška. Kde na ni vzal, však prý dokázal vysvětlit i prezidentu Zemanovi, který se Mynáře zastal. Jenže neznámý vandal Mynářovi nevěří. Na dům mu nasprejoval nápis Lhář!

Mynář je v současné době s prezidentem Zemanem na státní návštěvě ve Spojených arabských emirátech. Na černý nápis na jeho vile upozornila ve svých zprávách televize Nova, která vilu označila za podezřele levnou. Po záběrech na vyvrácenou část plotu ukázala televize i nápisem poničenou fasádu domu, který však dle Mynáře potřebuje zásadní, „totální“ rekonstrukci.

„Nic jsem na policii nehlásil. Myslím, že je škoda marnit čas můj i policie kvůli nějakému pitomci,“ nenechal se rozhodit nápisem Lhář kancléř Mynář a napsal Nově tuto esemesku.

Mynář přitom dům koupil od advokáta kmotra Romana Janouška – Víta Širokého. A rázem se rozjelo kolo spekulací, kde na dvoupatrovou prvorepublikovou vzal a jak to, že dům v lukrativní lokalitě vyšel na pouhých 5,5 milionu, když má obrovskou zahradu a samotný pozemek rozměry 732 metrů čtverečních.

Kancléř musel koupi vily vysvětlovat i prezidentu Zemanovi. Ten se však za svého podřízeného rázně postavil – a své stanovisko zopakoval v nedělním pořadu S prezidentem v Lánech. „Pana Mynáře jsem požádal, aby mi vysvětlil, odkud na to vzal peníze, a on to naprosto věrohodně vysvětlil prodejem svého podílu jednomu francouzskému podnikateli... Tento podíl vysoce pokryje cenu vily i náklady na rekonstrukci,“ řekl Blesk.cz v rozhovoru s moderátorem Davidem Vaníčkem Zeman, který zanedlouho půjde Mynářovi za svědka.

Mynář koupil vilu pro svou novou rodinu – s partnerkou a moderátorkou ČT Alexandrou Noskovou čeká potomka. Již v únoru by přitom měla být svatba. „Ano, přesně tak,“ odpověděl Zeman Blesk.cz v novém pořadu na dotaz, zda Mynářovi skutečně jeho velký den odsvědčí. Ve čtvrtek pak Zeman v Abú Zabí při recepci na českém velvyslanectví prozradil, že kancléř bude mít svatbu již příští týden!

mirkazam ( 13. února 2015 09:54 )

Jak je vidět, tak pan kancléř je v pohodě na výletě v Emirátech.Jak jen si může tohoto vykuka prezident držet??

pepen ( 13. února 2015 06:38 )

Nyní koluje E-mail na internetu o Česku a zlodějích v této zemi!!!!!Jsme jeden z nejhorších státu co se týče tunelování a rozkrádání a v podvodech vůči státu!!!!Můžeme si za vše sami-psát o tom umíme a kecat,ale nic víc!!!!*** bezcharakterní zlodějský to vědí,tak toho využívají!!!!Jsme prožraná země zlodějů je to jako rakovina!!!Jedou v tom nejvíce politici a intelektuálové z velkých firem-mladí nastávající generace se má na co těšit-budou žít v jednou nejhorších státě-kde nefunguje žádné právo!!!!Co na to Havle-pravda a láska zvítězí!!!!

tgbb. ( 12. února 2015 23:02 )

Ještě, že nemá prověrku. Jinak by ta čmáranice byla prozrazením státního tajemství.

jana52 ( 12. února 2015 22:51 )

no, nechci bejt hnusná, ale poprvé mě napadlo, že sprejeři jsou k něčemu dobrý, blbý je, že nedávno posprejovali i náš dům, i když tam bydlíme samí takoví obyčejní "moulové"

z.krahulec ( 12. února 2015 22:16 )

Je to přímá řeč do diskuze, rozumný to uzná. A co prskáš, kdo tu jásá na Kalousem? Nevím v kolik tu diskuze končíte, ještě se stavím.

Zobrazit celou diskusi