Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Logopedka malé Lucinky, které se oběsil táta: Lidé mi píšou, že jsem vrah!

Autor: simao - 
1. února 2015
20:20

Začalo to jedním obrázkem. Malá Lucinka (5) nakreslila speciální pedagožce Dominice Bezděkové svoji rodinu, jako zvířátka. Skončilo to tragicky. Dítě odebrali rodičům kvůli zneužívání a i když jim ho sociálka vrátila, bylo pozdě. Pan Vlastimil situaci neunesl a oběsil se. Logopedce nyní prý lidé píšou, že je vrah!

"Lidi mi píšou, že jsem vrah, že mám krev na rukou, v podstatě mě vybízejí i k sebevraždě," řekla TV Nova speciální pedagožka Dominika Bezděková. A vysvětlovala opět to, co již dříve řekla Blesku. Jak malá Lucinka nakreslila sebe jako koně, tátu jako prasátko, maminku jako kozu, sestřičku jako ovečku....

"Byly zdůrazněné anální části. U zvířete, které bylo prase, byl jazyk, což může být symbol primitivní erotiky, dále jsem si všimla i zdůrazněných ocasů i u ostatních zvířátek a u prasete tedy opravdu nezvykle dlouhého ocasu," popsala Lucinčin obrázek. "Také mi říkala, že ji tatínek lochtá a že nechce, aby si s ní tak hrál. Tvrdila také, že se jí nelíbí, když ji maminka zavírá do tmy v kuchyni, a že někdy i pláče. A že to maminka dělá pro svoji srandu," tvrdila již dříve speciální pedagožka.

Nepřítomnost matky jí prý podle Bezděkové nevadila. Pedagožka také tvrdí, že se ptala holčičky i konkrétněji. "Lucinko, já se tě chci zeptat, jestli ti tatínek sahá mezi nožičky. A ona řekla jo," řekla Bezděková ve Střepinách TV Nova.

Video Táta nebo pedofil? Promluvil uznávaný odborník! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Objevila se svědkyně!

Speciální pedagožka nadále odmítá, že by o osudu dítěte rozhodovala sama, byla prý vedena psychology, na které se obrátila. Šlo podle ní o závažné podezření na zneužívání. Rodina údajně zneužívané Lucinky nyní hledá právníka, považuje to za křivé obvinění. Život panu Vlastimilovi však nic nevrátí, ani jakýkoli soudní verdikt. 

Ten je však nyní těžko odhadnutelný. Podle TV Nova se totiž objevila svědkyně, která má osobní zkušenosti s panem Vlastimilem. Měla být jeho obětí! "Tuto skutečnost vám mohu potvrdit, ale blíže se k tomu vyjadřovat nebudu, neboť je to na samém počátku," komentovala údajnou svědkyni v televizi Dagmar Brožová, mluvčí Policie ČR Domažlice.

janina7777 ( 3. února 2015 14:54 )

*** vošklivá

janina7777 ( 3. února 2015 14:54 )

no je to vrah

salto ( 2. února 2015 16:23 )

Každopádně si ta přemoudřelá logopedka ponese svoji vinu do konce svého života, tedy pokud má alespoň kousek svědomí (ale nevypadá to). Co se má co pedofilka vyptávat pětiletého dítěte. To dítě neumí pochopit o co kráčí. Tuto práci měla nechat vystudovaným a erudovaným odborníkům a starat se o to, aby dítě nešišlalo

salto ( 2. února 2015 16:18 )

Dyk jí chtěli v Itálii rozebrat na orgány, jak byla zachovaloučká

salto ( 2. února 2015 16:16 )

Zlatému slavíku dobře hrabe

Zobrazit celou diskusi