Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka odebraných dětí vzala dcery na gynekologii!

Autor: ljš - 
30. ledna 2015
18:41

Utrpení rodiny, jejíž táta spáchal sebevraždu poté, co byl nařčen z pedofilie, nekončí. Obě holčičky se musely podrobit gynekologickému vyšetření. To žádné zneužívání neprokázalo.

„Dnes vyšetření na dětské gynekologii potvrdilo, že holčičky jsou obě v pořádku a nikdy neměly žádné poranění. Myslím, že je to nezvratný důkaz. Bylo to ale hrozné, obě brečely ze studu,“ napsala na svůj Facebook Marta J.
Blesk.cz pak potvrdila, že tam své dcery vzala sama. „Na sociálce nám řekli, že tam máme jít. A i policie říkala, že tam budou muset, tak jsem nás tam objednala. To bylo ještě před smrtí přítele. Teď nás vzali a dopadlo to, jak jsem psala na Facebooku,“ řekla smutně.

Zdrcená maminka se snaží s holčičkami trávit veškerý možný čas. Musí s nimi ale být u sestry, která má děti od vypuknutí skandálu v péči. „Od soudu jsem zatím stále žádné vyrozumění nedostala, takže jsme pořád tady,“ povzdychla si.

Kriminálka vyšetřování stále ještě neuzavřela, a tak paní Marta stále neví, co ji a její dcery ještě čeká. „Vůbec nevím, jestli budou muset ještě na nějaký výslech nebo vyšetření. Nikdo od policie s námi teď nemluvil,“ uvedla.

Klatovská radnice, pod niž sociální pracovnice, které děti rodině odebraly, spadají, dnes vydala prohlášení, ve kterém popírá jakoukoli chybu. „Úředníci odboru postupovali podle zjištěných skutečností a s ohledem na ochranu oprávněných zájmů nezletilých dětí. Ve věci rozhodoval nezávislý soud. Učiněné kroky byly plně v souladu s právními předpisy týkajícími se sociálně-právní ochrany dětí,“ uvedl šéf odboru vnitřních věcí radnice v Klatovech Milan Jarošík.

janina7777 ( 2. února 2015 18:00 )

bezdekova ( 2. února 2015 11:31 )

Klasický případ kdy si pitomec hraje ma mistra světa. Vše co bylo napsáno a v televizi řečeno jsou jen obvinění na základě nepřímých důkazů. Zatím nebyl uveden jediný fakt který by k smrti dohnaného člově průkazně ze zneužívání usvědčoval. Ta Bezděková i Holubcová jsou pěkné krávy, když si zahrály na odbornice. Na jejich rukou opravdu , obrazně, lpí krev k sebevraždě dohnaného člověka. Doufám, že rodině místo táty budou platit výživné.

dzambulka007 ( 2. února 2015 06:51 )

Jestli je otec vinný nebo nevinný, netuším. Že je logopedka těžká pussy, jako většina lidí v těchto psycho-socio profesích, nepochybuji. Ale krajně podezřelá je matka! Proč si mladá a normálně vypadající ženská pořizuje rodinu s o mnoho let starším chlapem, který vypadá jak zfetovaný bezdomovec?

dsmann ( 1. února 2015 14:52 )

Lžeš Nic takového se běžně nedělá.

minehava ( 1. února 2015 09:43 )

To už tady bylo, každá domovnice byla správná občanka. A že si takovými udáními lidi vyřizují účty? Maličkost. Ať dokáže, že je nevinný, že?

Zobrazit celou diskusi