Menzelovou zastihli fotografové během jejího krátkého „výletu“ do restaurace, která je jen pár metrů od jejího bydliště. Celá v černém, těsných kalhotách a krátké kožené bundičce s koženou kabelou přes rameno vyběhla na setkání s kamarádkou, která malé Evičce přinesla dárek, který je nejméně dvakrát tak velký jako ona sama.

Menzelová se v restauraci moc dlouho nezdržela. Jídlo si dokonce nechala zabalit s sebou do krabičky. Jestli miminko hlídala starší dcera Anička, chůva, nebo dokonce sám dvojnásobný otec Menzel, není jasné. Bylo však vidět, že Olga ke své druhé, jen pár dnů staré dceři spěchá rychle zpátky.

Radost z metrového plyšového žabáka bude mít druhorozená dcera Eva Marie sice až za několik měsíců, ale Olze a Jiřímu Menzelovi ji rozdává už teď. „Jsem rád, že to dítě je,“ svěřil se režisér, jestli je biologickým otcem, ale není jasné.

Ale rozhodně se narodila do rodiny, kde bude rozmazlovaná jako princezna. Cena obřího plyšáka se totiž pohybuje okolo tisíce korun. A to není určitě jediný dárek, který dcera Menzelové dostala.

Fotogalerie
6 fotografií