Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý policista neunesl rozvod: Zastřelil manželku, pak obrátil zbraň proti sobě!

Muž zastřelil svou manželku. Poté obrátil zbraň proti sobě.
Muž zastřelil svou manželku. Poté obrátil zbraň proti sobě.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK, zr - 
29. ledna 2015
21:35

Rodinné drama se odehrálo v Blovicích na Plzeňsku. Muž, podle informací Blesk.cz bývalý kriminalista, neunesl, že od něj manželka chtěla odejít. Zastřelil ji na ulici, zbraň pak obrátil proti sobě.

K incidentu došlo mezi čtvrt na sedm a půl sedmou večerní. Oba mrtví byli manželé, ale ona se chtěla dát rozvést a již nějakou dobu bydlela s dcerami u rodičů. Obě dívčiny jsou školou povinné.

Manžel byl bývalý kriminalista z Prahy. Byl to strašný magor. Prý ji i mlátil. Před rokem, možná dvěma se od něj odstěhovala,“ řekl zdroj Blesk.cz přímo z Blovic.

K vraždě došlo na ulici u auta. Žena šla nejspíš domů a její manžel ji přepadl. Došlo k hádce, on vytáhl zbraň a zastřelil ji. Následně se zbraní zabil sám.

„Ona pracovala jako sekretářka učitelky základní školy. Jednou ji manžel zbil tak, že do školy přišla celá fialová. Učitelky ji pak donutily podat trestní oznámení, ale ona ho po dvou dnech stáhla,“ dodal zdroj.

 

sars ( 30. ledna 2015 09:51 )

 Jak to říkal Andy Šandy v TV, když někdo prošel detektorem, tak tu prověrku dostal i přesto že jsme měli spisy o působení v Stb. Tohle je podobná parodie.

tgbb. ( 30. ledna 2015 07:48 )

Lépe dobře oběšen, nežli špatně oženěn.

tgbg ( 30. ledna 2015 07:18 )

Policajti a lampasáci-většinou magoři!!!! Zažil jsem jednoho policajta co volal své manželce do lázní ve dvě hodiny ráno apod., aby ji zkontroloval!! Podle její řeči, sám velmi často jezdil do lázní.......

tina.vitaskova ( 30. ledna 2015 04:28 )

Opravdu psychicky zdatný člověk- a je jich opravdu příliš-alespoň dle své vlastní zkušenosti /mám na mysli prodejných dementů/

mitoz ( 29. ledna 2015 23:55 )

Těžko říct, ale taky jsem slyšel jednom, o kterém se to ví.

Zobrazit celou diskusi