Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Takhle líbá Zeman: Vřelé přivítání s blonďatou ministryní!

Autor: simao - 
27. ledna 2015
18:15

Od volby prezidenta zaujalo hned několik polibků, do kterých se Miloš Zeman položil. Pusa s dcerou Kateřinou, s herečkou Jiřinou Bohdalovou, polibek na ruku zpěvačce Lucii Bílé. V Terezíně se Zeman vřele přivítal tentokrát s Babišovou ministryní Karlou Šlechtovou.

Takhle vášnivý polibek patrně nikdo nečekal. I zahraniční host - slovenský prezident Andrej Kiska - reagoval pobaveně. Miloš Zeman se při výjezdu do Terezína, kam v pochmurném dni vyrazil uctít památku obětí nacistů, na chvíli rozvášnil.

To když políbil ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou, která ve funkci nahradila současnou eurokomisařku Věru Jourovou. Zdaleka nejde o první polibek na veřejnosti, který v případě českého prezidenta zaujal. Vítězná pusa s dcerou Kateřinou po úspěšné prezidentské volbě či políbení ladné ručky zlaté slavice Lucie Bílé při prezidentské inauguraci vyvolaly také pozdvižení.  

Zeman přitom nedávno oslavil dva roky ve funkci. Bývalou státní úřednici Šlechtovou jmenoval do funkce loni na podzim. „Vzhledem k tomu, že jsem spíše neznámá pro pana prezidenta, tak jsme se bavili i o svém životopisu... Spíše jsme se poznávali, než abychom se bavili o konkrétních věcech,“ říkala Šlechtová v říjnu předtím, než ji Zeman slavnostně uvedl na Hradě do úřadu. Vypadá to, že si s prezidentem padli do oka.

wimr ( 29. ledna 2015 01:54 )

 carla je moc pěkná, hned bych jí dal šišku

suov ( 28. ledna 2015 09:33 )

Tak tolik nechlastej, to máš z kvitu madam,,,

suov ( 28. ledna 2015 09:32 )

A ty jsi korunovaný šmejd,,,,

suov ( 28. ledna 2015 09:31 )

Idio.e!!!

suov ( 28. ledna 2015 09:29 )

tramping- přesně tak, lepší bych to nenapsal,jsou to kur.y někteří češi, a jestli je jím líto, že občané nezvolili toho jejích slinťáka tak si založte klub, a zvolte si ho za předsedu, idio.i,,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa