Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koupal dceru, obvinili ho z pedofilie! Zoufalý táta se pak oběsil

Autor: ljš - 
27. ledna 2015
12:33

Dvě malé holčičky a dva dospělí synové přišli o tátu zřejmě kvůli úkonu, který provádějí tisíce otců po celém Česku. Vlastimil K. (†46) byl nařčen z pedofilie údajně jen proto, že jeho dcera v rozhovoru s logopedkou zmínila, že jí tatínek pomáhá při koupání. Zdrcenému muži byl zakázán kontakt s dětmi a pod tíhou obvinění spáchal po týdnu sebevraždu.

K obvinění došlo po dvou návštěvách Vlastimilovy pětileté dcery u klatovské logopedky, před kterou se holčička zmínila o tom, že ji tatínek koupe a někdy si k ní lehá do postýlky. Podle matky holčičky Marty J. na muže policie nastoupila právě v ordinaci, kde děvčátko po druhém sezení vyzvedával.

Vlastimilovi byl okamžitě zakázán jakýkoli kontakt s dětmi, které byly dočasně umístěny do péče tety a strýce. Ti mu stejně jako jeho partnerka bezmezně důvěřovali a nepochybovali o jeho nevině. Zdrcený a ponížený otec přesto hrozící ztrátu dětí a strach z vězení neunesl.

„Nejedl, ani pořádně nepromluvil. Permanentně se třásl a bylo znát, jak je to pro něho stresující a ponižující. Ubezpečovala jsem ho, že za ním stojím a věřím mu. Pak odešel a už se nevrátil,“ popsala jeho žena deníku Právo, co předcházelo sebevraždě.

Rodině nepomohly ani zcela pozitivní reference od známých, dětské lékařky a učitelky ze školky. Nezbývalo než čekat, jak dopadne koloběh výslechů, psychologických posudků a soudních rozhodnutí. Jasné bylo, že Vlastimil své děti neuvidí nejméně půl roku.

„Byl to čestný člověk, chodil do práce, staral se o rodinu, jak nejlépe uměl. Má ještě dva dospělé syny z prvního manželství a nikdy s nimi neměl žádné problémy. Bohužel ten boj se systémem vzdal moc brzy, tak alespoň po smrti chceme očistit jeho jméno,“ řekl strýc dětí, který se s manželkou o děti staral.

To se teď zřejmě rodině podaří. Policisté zatím k žádnému oficiálnímu závěru sice ještě nedospěli, ale podle zdroje deníku výslech dívky naznačuje, že se jedná o „nafouknutou bublinu“. Psycholožka neodhalila žádné negativní pocity směrem k otci, naopak holčička uvedla, že se jí po tatínkovi velmi stýská.

Martu J. klatovská sociálka kontaktovala hned po Vlastimilově smrti. Bylo jí sděleno, že důvody pro odebrání dětí pominuly a že je co nejdřív dostane zpátky. Happyend se ale bohužel nekoná, milovaného tátu už holčičky doma nenajdou...

survivor64 ( 1. února 2015 12:31 )

Tak paní logopedku začali v televizi nazývat "pedagožkou". Proč ten obrat? Že by opravdu nebyla logopedka? Že by opravdu nebyla psycholožka? Nezjistí se nakonec, že není ani pedagožka? Nezjistí se nakonec, že paní pedagožka není pedagožka ale kráva?

survivor64 ( 1. února 2015 12:29 )

Ano, lidé se často ohánějí předlistopadovou dobou. Ale zajímavé je, že nikdo nikdy žádné takové ukřivděné lidi neznal. Vy jste asi výjimka. Mimochodem, z našeho mostu sebevrahů loni skočilo a zabilo se 45 lidí. Letos už jich je 20.

ikolop ( 31. ledna 2015 14:07 )

Ty dvě psycho-pedagožky-logopedky z Klatov jsou tzv. pussy Bezděková a Holubcová ! Souhlas s : Alena Šťastná, Kutná Hora Bezděková či Holubcová . „Když jsme se spolu bavily o věcech, které jí vadí, hovořila rovnou o rodině". --------------------------- Divné? Pětiletá dívenka měla asi mluvit o počasí, o malých platech úředníků a nespokojenosti s prezidentem. Případně měla zhodnotit oblečení a účes paní psycholožky. Případ je důrazným varováním pro rodiny s malými dětmi - vybírejte pečlivě, kam s dítětem jděte a buďte mu po boku. Nechoďte k žádné psycholožce, logopedce, vše lze naučit a srovnat v rodině !

ikolop ( 31. ledna 2015 13:58 )

Alena Šťastná, Kutná Hora Psycho-logopedka : „Když jsme se spolu bavily o věcech, které jí vadí, hovořila rovnou o rodině, že se jí nelíbí, jak jí táta a mamka lochtá." -------------------------- ...a psycho-logopedkám to stačilo. Pánové, zde máte radu, jak se vyhýbat domácím pracem, nepomáhat ženám s dětmi. Co kdybyste na ně špatně sáhli, špatně s nimi hovořili. Na mazlení si najděte milenku, nejlépe nějakou psycholožku a samozvanou logopedku. Já vám k tomu kroku držím palce a jsem ráda, že jsem vychovala děti v socialismu, kdy si s nimi mohl táta hrát, mýt je, ošetřovat rozbitá kolena. Dnes chrlí vysoké školy tisíce "odborníků", kteří už dělají kde co, hlavně mimo vystudovaný obor!!! Ale mají titul.

ikolop ( 31. ledna 2015 13:56 )

Lenka Sochorová, Bukovany: Jedna z mála rodin,která asi fungovala, kde se táta stará a věnuje se svým dětem, a je všechno pryč ! Lepší - asi přijít v noci z hospody, o děti ani nezavadit a nestane se to. Doufám, že budou všichni dobře spát, že takového tátu, děti ,vlastně celou rodinu zničili !

Zobrazit celou diskusi